Stoiximan Super League

Εκτός ο Γέστε, πρόβλημα με Ιμπαγάσα

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ένιωσε μια ενόχληση στο δεξί πόδι και κρίθηκε προτιμότερο να σταματήσει. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γέστε.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ένιωσε μια μικρή ενόχληση στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού και κρίθηκε προτιμότερο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να σταματήσει να γυμνάζεται.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Λονδίνο. Στο ιατρικό επιτελείο δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του παίκτη, ο οποίος αύριο αναμένεται να δοκιμάσει να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Αυτόν που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» είναι ο Γέστε. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τον άφησε εκτός κρίνοντάς τον ανέτοιμο για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Αγγλία είναι οι :

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Εκτός έμειναν οι: Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Γέστε, Φετφατζίδης, Μανιάτης,

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Στις 19:00 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας, η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x