Stoiximan Super League

«Το πρωί θα έχω το πληρεξούσιο»

Απόλυτα αισιόδοξος -για άλλη μία φορά- για την κατάληξη του… φλερτ του πρίγκιπα Σουλτάν με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ο Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επιχειρηματία τόνισε: «Μίλησα πριν μία ώρα με τον πρίγκιπα και μου είπε πως σήμερα το βράδυ θα υπέγραφε το πληρεξούσιο. Το πρωί θα το έχω. Αύριο το βράδυ θα είμαι στην Τζέντα, μαζί του… ο πρίγκιπας θα δώσει στη δημοσιότητα μία επιστολή».

Απόλυτα αισιόδοξος -για άλλη μία φορά- για την κατάληξη του… φλερτ του πρίγκιπα Σουλτάν με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επιχειρηματία τόνισε:

«Μίλησα πριν μία ώρα με τον πρίγκιπα και μου είπε πως σήμερα το βράδυ θα υπέγραφε το πληρεξούσιο.

Το πρωί θα το έχω.

Αύριο το βράδυ θα είμαι στην Τζέντα, μαζί του… ο πρίγκιπας θα δώσει στη δημοσιότητα μία επιστολή
».

Αναλυτικά

Αρχικά, ο Τσάκας είπε: «Μίλησα πριν μία ώρα με τον πρίγκιπα και μου είπε πως σήμερα το βράδυ θα υπέγραφε το πληρεξούσιο. Το πρωί θα το έχω. Δεν είχαμε δεσμευτεί για ανακοινώσεις… Κάτι τέτοιο δεν έγινε από την πρεσβεία, γιατί θεωρήθηκε εμπορικό. Ο πρίγκιπας, όμως, θα δώσει στη δημοσιότητα μία επιστολή, αύριο».

Για τη διαδικασία που ακολουθείται στην περιβόητη υπόθεση, σημείωσε: «Η διαδικασία δεν υποδείχθηκε από εμάς, αλλά από τον κ. Βαρδινογιάννη. Εμείς, απλά, την ακολουθούμε».

Τότε, το λόγο πήρε ο καλεσμένος του Κυριάκου Θωμαΐδη, Αλέξης Κούγιας, που μίλησε για κωμωδία

«Οι κωμωδίες και όλα τα σχετικά είναι άσχετα με εμάς! Ούτε παίζουμε, ούτε κοροϊδεύουμε κανέναν. Επιλέχτηκε αυτός ο δρόμος γιατί αυτό κρίναμε με τον πρίγκιπα ότι θα ήταν συμφέρον. Αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο από τότε που βγήκε και μίλησε ο κ. Βαρδινογιάννης. Αυτό, όμως, αφού είχε προηγηθεί μεγάλη κουβέντα με τον πρίγκιπα», απάντησε ο Τσάκας.

Στη συνέχεια, ο γνωστός δικηγόρος ρώτησε τον Τσάκα αν γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα στην πράσινη ΠΑΕ.

«Μας αρκούν αυτά που ξέρουμε και επιβεβαίωσε ο κ. Βγενόπουλος τις προάλλες».

Για το θέμα της ΓΗΠΕΛ, εξάλλου, δήλωσε: «Το θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν μας αφορά, προς το παρόν».

Τέλος, σε ερώτηση του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Γεωργίου, για το αν υπήρχε προγραμματισμένη επίσκεψη του πρίγκιπα στην Ελλάδα για τις 2 Αυγούστου και επίσκεψή του με τον κ. Βαρδινογιάννη, είπε: «Ναι, υπήρχε. Αλλά όχι για να συναντηθεί με τον κ. Βαρδινογιάννη. Εδώ και τέσσερις μήνες προσπαθούμε να φτιάξουμε αυτό το πρότζεκτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x