Champions League

Δράκοι; Παραμύθια…

Μία αγνώριστη στο δεύτερο ημίχρονο Πόρτο -που δεν μπορεί να ψάχνει δικαιολογίες στην αποβολή του Φουσίλε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου- ηττήθηκε 3-1 από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Οι «δράκοι» -από τους οποίους ξεχώρισε ο Μπελούτσι- προηγήθηκαν με τον Ροντρίγκες στο 10', αλλά επαναπαύτηκαν και το πλήρωσαν, με τους Ρώσους, που είχαν σε… τρελά κέφια τον Σιρόκοφ (ανέτρεψε μόνος του το σκορ, με δύο γκολ), να φέρνουν… τούμπα το ματς και να παίρνουν, τελικά, τη νίκη!

Μία αγνώριστη στο δεύτερο ημίχρονο Πόρτο -που δεν μπορεί να ψάχνει δικαιολογίες στην αποβολή του Φουσίλε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου- ηττήθηκε 3-1 από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, στην αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League.

Οι «δράκοι» -από τους οποίους ξεχώρισε ο Μπελούτσι- προηγήθηκαν με τον Ροντρίγκες στο 10', αλλά επαναπαύτηκαν και το πλήρωσαν, με τους Ρώσους, που είχαν σε… τρελά κέφια τον Σιρόκοφ (ανέτρεψε μόνος του το σκορ, με δύο γκολ), να φέρνουν… τούμπα το ματς και να παίρνουν, τελικά, τη νίκη!

Ο Ντάνι ολοκλήρωσε το θρίαμβο -όπως εξελίχθηκε- της ρωσικής ομάδας, που… ρέφαρε την ήττα της από τον ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Ζενίτ 3
ΑΠΟΕΛ 3
Πόρτο 3
Σαχτάρ 0
(Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΑΠΟΕΛ παίζουν στις 21:45)

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x