Champions League

Ρεκόρ με… περίπατο

Με αρκετή ευκολία η Μπαρτσελόνα επικράτησε στη Λευκορωσία της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (4-0), όπου ο Μέσι με τα δύο τέρματα που σημείωσε, έγινε ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα ο δεύτερος όλων των εποχών στους «μπλαουγκράνα». Στο άλλο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, η Μίλαν -αν και δυσκολεύτηκε- νίκησε 2-0 τη Βικτόρια Πλζεν.

Με αρκετή ευκολία η Μπαρτσελόνα επικράτησε στη Λευκορωσία της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (5-0), όπου ο Μέσι με τα δύο τέρματα που σημείωσε, έγινε ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα ο δεύτερος όλων των εποχών στους «μπλαουγκράνα».

Στο άλλο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, η Μίλαν -αν και δυσκολεύτηκε- νίκησε 2-0 τη Βικτόρια Πλζεν.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι με τα δύο τέρματα που σημείωσε έφτασε τα 40 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεπερνώντας τον Κρέσπο (39) και παράλληλα τα 194 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, γεγονός που τον έφερε στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, των «μπλαουγκράνα».

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Γκούτορ, Μπόρντατσεφ, Φιλιπένκο, Σίμιτς, Κοντσεβόι, Βολόντκο, Μπρεσάν (82’ Κούρλοβιτς), Ολέκνοβιτς, Μπάγκα, Ρούντικ (60΄Αλεξιγιάν), Κέζμαν (56’ Σκάβις).

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνιελ Άλβες, Πουγιόλ, Αμπιντάλ (61’ Αντριάνο), Τσάβι (60’ Φάμπρεγας), Αλκάνταρα, Μασεράνο, Κεϊτά, Βίγια, Μέσι, Πέδρο (69’ Μάξουελ).


ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχανε ευκαιρίες, ωστόσο ο Βολόντκο ήταν αυτός που την έβαλε μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ στο 19ο λεπτό. Ο Πέδρο διπλασίασε στο 22’ τα τέρματα των «μπλαουγκράνα», με τον Μέσι να κάνει το 3-0 (38’).

Ο Αργεντινός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Βίγια να διαμορφώνει το τελικό 5-0 ακριβώς με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

Μίλαν-Πλζεν

Το ξεκίνημα της Μίλαν ήταν δυνατό, ωστόσο είχε να αντιμετωπίσει έναν πολύ καλό Τσεχ. Ο τερματοφύλακας της Πλζεν είχε «κατεβάσει τα ρολά», αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το πρώτο γκολ των «ροσονέρι», με τον Ιμπραΐμοβιτς από το σημείο του πέναλτι.

Οι πρωταθλητές Τσεχίας δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, με τον Κασάνο να κάνει το 2-0 στο 66ο λεπτό.


Οι συνθέσεις:

Μίλαν: Αμπιάτι, Νέστα, Αμπάτε (87’ Ντε Σίλιο), Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι (78’ Ταϊβό), Φαν Μπόμελ, Ζέεντορφ (71’ Ακουιλάνι), Νοτσερίνο, Εμάνουελσον, Ιμπραΐμοβιτς, Κασάνο.

Πλζεν: Τσεχ, Λιμπέρσκι, Μπιστρόν, Τσισόφσκι, Πιλάρ (76’ Φίλο), Χόρβαθ, Πετρζέλα, Γίρατσεκ, Κολάρ (91’ Νταρίντα), Ραϊτόραλ, Μπάκος (67’ Ντούρις).

Επόμενη αγωνιστική 19/10

Μίλαν-ΜΠΑΤΕ
Μπαρτσελόνα-Πλζεν

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 4
Μίλαν 4
ΜΠΑΤΕ 1
Πλζεν 1

Μίλαν-Πλζεν


szolj hozza: Acm 1-0 Plz


szolj hozza: Acm 2-0 Plz

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Μπαρτσελόνα

szolj hozza: Bte 0-1 Bar


szolj hozza: Bte 0-2 Bar


szolj hozza: Bte 0-3 Bar


szolj hozza: Bte 0-4 Bar

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x