Europa League

8ος Όμιλος: Από άσσοι, διπλά!

Με δύο ανατροπές και μάλιστα εκτός έδρας, τελείωσαν τα παιχνίδια του 8ου Ομίλου του Europa League. Η Μπριζ, γύρισε το παιχνίδι μέσα στην Μπράγκα κερδίζοντας τους Πορτογάλους με 2-1 φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς και η Μπέρμιγχαμ, έκανε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της για φέτος ανατρέποντας το 0-1 σε 2-1 στην Σλοβενία επί της Μάριμπορ.

Με δύο ανατροπές και μάλιστα εκτός έδρας, τελείωσαν τα παιχνίδια του 8ου Ομίλου του Europa League.

Η Μπριζ, γύρισε το παιχνίδι μέσα στην Μπράγκα κερδίζοντας τους Πορτογάλους με 2-1 φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς και η Μπέρμιγχαμ, έκανε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της για φέτος ανατρέποντας το 0-1 σε 2-1 στην Σλοβενία επί της Μάριμπορ.

Στο ντέρμπι του ομίλου, η Μπράγκα προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Μπαρμόσα στο 53’, βάζοντας «φωτιά» στις κερκίδες του Μουνισιπάλ. Οι «αρχιεπίσκοποι» όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο γκολ αφού οι Φλαμανδοί επιτέθηκαν κατά κύματα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 71’. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν, πλήρωσαν όμως τις γρήγορες αντεπιθέσεις των παικτών της Μπριζ, οι οποίοι στο 91’ λεπτό με τον Ντόνκ, πάγωσαν την πορτογαλική πόλη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, πήγε να δημιουργηθεί μια έκπληξη αφού ο Βόλας στο 29’, έκανε το 1-0 για την Μάριμπορ επί της Μπέρμιγχαμ η οποία εάν έχανε θα έμενε στους 0 βαθμούς. Οι Άγγλοι όμως, σε ένα δυναμικό τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Πρώτα με τον Μπέρκ στο 64’ και στη συνέχεια με τον Έλιοτ στο 79’.


8ος Όμιλος

Μπράγκα-Μπριζ 1-2
(53’ Μπαρμπόσα – 71’ Ακπάλα, 91’Ντονκ)

Μάριμπορ-Μπέρμιγχαμ 1-2
(29’ Βόλας – 64’ Μπέρκ, 79’ Έλιοτ)

Η βαθμολογία του 8ου Ομίλου

Μπριζ 6 (4-1)
Μπράγκα 3 (4-3)
Μπέρμιγχαμ 3 (3-4)
Μάριμπορ 0 (1-4)

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x