Stoiximan Super League

Χάνουν Ολυμπιακό Κοντρέρας και Αρίας

Χωρίς τους Κοντρέρας και Αρίας θα παραταχτεί ο ΠΑΟΚ στον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι τα προβλήματα τραυματισμών τους είναι πιο σοβαρά από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Χωρίς τους Κοντρέρας και Αρίας θα παραταχτεί ο ΠΑΟΚ στον ερχόμενο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι τα προβλήματα τραυματισμών τους είναι πιο σοβαρά από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο Χιλιανός έχει υποστεί θλάση, ενώ ο Κολομβιανός κάκωση.

Πιο συγκεκριμένα ο Χιλιανός αμυντικός έχει υποστεί θλαση λαγοκνημιαίας ταινίας, ενώ ο Κολομβιανός μέσος ταλαιπωρείται από κάκωση κνήμης και περόνης.

Και οι δύο τραυματίστηκαν στον αγώνα κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν για τους ομίλους του Europa League.

Το μόνο θετικό για τον "Δικέφαλο του Βορρά" είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, καθώς θα δώσει χρόνο στους δύο ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να αγωνιστούν κανονικά στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x