Τένις

Έχασε κούπα και… λεφτά ο Παγδατής

Άρχισε καλά, κέρδισε τα τρία πρώτα γκέιμ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη… Ο Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 7-5) από τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (Σερβία, Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη) στον τελικό του Μαλαισιανού Open, που διήρκεσε δύο ώρες και έξι λεπτά. Ο Κύπριος τενίστας (Νο 60) έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 155.000 δολαρίων και συμβιβάστηκε με τα 81.500 δολάρια του ηττημένου.

Άρχισε καλά, κέρδισε τα τρία πρώτα γκέιμ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη… Ο Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 7-5) από τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (Σερβία, Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη) στον τελικό του Μαλαισιανού Open, που διήρκεσε δύο ώρες και έξι λεπτά.

Ο Κύπριος τενίστας (Νο 60) έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 155.000 δολαρίων και συμβιβάστηκε με τα 81.500 δολάρια του ηττημένου.

Ο Παγδατής, που έχει κατακτήσει τέσσερα τουρνουά της σειράς ATP κι έχει λάβει μέρος σε δέκα τελικούς, μέχρι τον σημερινό αγώνα, είχε δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις με τον Τιπσάρεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x