Stoiximan Super League

Τετ-α-τετ ή γνήσιο της υπογραφής…

Τα απαραίτητα εχέγγυα για να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών του στον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ ζητάει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με τα απαιτούμενα έγγραφα που θα νομιμοποιούν την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου επενδυτή, είτε με συνάντηση των δύο ανδρών. Ειδάλλως, η διαδικασία δεν πρόκειται να έχει θετική κατάληξη.

Τα απαραίτητα εχέγγυα για να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών του στον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ ζητάει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε με τα απαιτούμενα έγγραφα που θα νομιμοποιούν την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου επενδυτή, είτε με συνάντηση των δύο ανδρών.

Ειδάλλως, η διαδικασία δεν πρόκειται να έχει θετική κατάληξη.

Το προσχέδιο που παρέδωσε στο δικηγορικό γραφείο που βρίσκονται οι μετοχές του Τζίγγερ ο πληρεξούσιος δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος είναι διατυπωμένο σωστά, αλλά ανυπόγραφο. Έτσι, ζητήθηκε η πιστοποίηση της υπογραφής είτε από την Σαουδική Αραβία, είτε από την πρεσβείας της, στην Αθήνα.

Εάν όμως κολλήσει λόγω γραφειοκρατίας η υπόθεση, τότε ενδεχομένως να μεταβούν άνθρωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην χώρα της Ανατολής ή να έρθει ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ στην Αθήνα, αφού το ζητούμενο είναι να γίνουν κατ’ιδίαν οι συζητήσεις και να πιστοποιηθεί απο... πρώτο χέρι το ενδιαφέρον του Άραβα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει εμπλοκή στο θέμα, απλά σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, είναι λογικό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να ζητάει όσα χρειαζονται για να προχωρήσει η υπόθεση και να μην έδινε τις μετοχές σε ένα ανυπόγραφο κείμενο ή μια υπογραφή την οποία θα μπορούσε να βάλει οποιοσδήποτε.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x