Euro 2016

Αυτό πρέπει να πόνεσε!

Με… την όρεξη έμειναν οι Κροάτες, οι οποίοι έκαναν ό,τι έπρεπε απέναντι στη Λετονία, επικράτησαν 2-0 στην έδρα τους (6ος όμιλος, τελευταία αγωνιστική), αλλά η ανατροπή της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία τους έκοψε τα πόδια! «Διπλό» χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το Ισραήλ στην έδρα της Μάλτας.

Με… την όρεξη έμειναν οι Κροάτες, οι οποίοι έκαναν ό,τι έπρεπε απέναντι στη Λετονία, επικράτησαν 2-0 στην έδρα τους (6ος όμιλος, τελευταία αγωνιστική), αλλά η ανατροπή της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία τους έκοψε τα πόδια!

Στην τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου οι Κροάτες, μέχρι να φέρει «τούμπα» τα πράγματα στην Τιφλίδα το «πειρατικό», είχαν αρχίσει να ονειρεύονται την πρώτη θέση και το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2012.

Ένα γκολ από τον Εντουάρντο στο 65’ κι άλλο ένα από τον Μάντζουκιτς στο 72’, κι ενώ μέχρι τότε η Εθνική του Σάντος βρισκόταν πίσω στο σκορ, έβαλαν φωτιά στο όνειρο.

Ένα όνειρο όμως που λίγα λεπτά αργότερα αποδείχθηκε απατηλό, εξαιτίας του Φωτάκη και του Χαριστέα που με τα τέρματα που πέτυχαν χάρισαν την πρωτιά στην Εθνική του Σάντος.

Πλέον, οι Κροάτες περιμένουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών για να εξαντληθούν οι όποιες ελπίδες για την κατάληψη της καλύτερης δεύτερης θέσης στους ομίλους. Για να συμβεί αυτό χρειαζόταν να βάλουν πολλά γκολ απέναντι στην Λετονία, κάτι το οποίο δεν έκαναν, οπότε το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ότι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Euro μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

«Διπλό» χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το Ισραήλ στην έδρα της Μάλτας.

6ος Όμιλος

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Κροατία-Λετονία 2-0
(65’ Εντουάρντο, 72’ Μάντζουκιτς)

Γεωργία-Ελλάδα 1-2
(19’ Ταργκαμάτζε- 79’ Φωτάκης, 85’ Χαριστέας)

Μάλτα-Ισραήλ 0-2
(11’ Ραφαΐλοφ, 90+3’ Γκέρσον)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Ελλάδα 24 (14-5)
2. Κροατία 22 (18-7)
3. Ισραήλ 16 (13-11)
4. Λετονία 11 (9-12)
5. Γεωργία 10 (7-9)
6. Μάλτα 1 (4-21)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x