Ειδήσεις

Χαριστέας: «Είμαι περήφανος… καταρχήν για 'μένα»!

Περήφανος για τους συμπαίκτες του, αλλά καταρχήν για τον ίδιο, δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Εθνικής μας στη Γεωργία, Άγγελος Χαριστέας. «Ο κ. Σάντος με εμπιστεύτηκε στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό αποδεικνύει αρκετά πράγματα… Μία τεράστια προσπάθεια δύο χρόνων αποφέρει, επιτέλους, καρπούς. Είμαστε στο Eurο. Είμαι περήφανος πρώτα απ' όλα για 'μένα. Ευχαριστώ το Θεό που έπαιξα και είχα θέση στη μεγάλη νίκη», είπε!

Περήφανος για τους συμπαίκτες του, αλλά καταρχήν για τον ίδιο, δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Εθνικής μας στη Γεωργία, Άγγελος Χαριστέας.

«Ο κ. Σάντος με εμπιστεύτηκε στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό αποδεικνύει αρκετά πράγματα… Μία τεράστια προσπάθεια δύο χρόνων αποφέρει, επιτέλους, καρπούς. Είμαστε στο Eurο. Είμαι περήφανος πρώτα απ' όλα για 'μένα. Ευχαριστώ το Θεό που έπαιξα και είχα θέση στη μεγάλη νίκη», είπε!

Στη συνέχεια, τόνισε: «Κερδίσαμε δίκαια και τα δύο τελευταία παιχνίδια μας στα προκριματικά. Η επιστροφή η δική μου και του Φάνη έδειξε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή την ομάδα. Δεν είναι τόσο απλό να γυρνάς το εις βάρος σου σκορ σε εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτή η ομάδα έχει, πλέον, χαρακτήρα. Ο Σάντος έφερε τη δική του φιλοσοφία στην Εθνική. Εντελώς προσωπικό χαρακτήρα. Αντιδράσαμε εξαιρετικά. Πίστευα ότι θα σκοράρουμε και έτσι έγινε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x