Ειδήσεις

Φωτάκης: «Σαν να παίζουμε χρόνια»!

Στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής απέδωσε κατά κύριο λόγο την πρόκριση της (και) στο Euro 2012 ο Γιώργος Φωτάκης. Αφού χαρακτήρισε το γκολ που πέτυχε στη νίκη επί της Γεωργίας (2-1) το σημαντικότερο της καριέρας του, ο Έλληνας χαφ στάθηκε στην αίσθηση που έχουν όλοι -νέοι και παλιοί- στην Εθνική ότι παίζουν μαζί χρόνια.

Στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής απέδωσε κατά κύριο λόγο την πρόκριση της (και) στο Euro 2012 ο Γιώργος Φωτάκης.

Αφού χαρακτήρισε το γκολ που πέτυχε στη νίκη επί της Γεωργίας (2-1) το σημαντικότερο της καριέρας του, ο Έλληνας χαφ στάθηκε στην αίσθηση που έχουν όλοι -νέοι και παλιοί- στην Εθνική ότι παίζουν μαζί χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. Σημασία έχει η νίκη και όχι ποιος πετυχαίνει το γκολ. Είχαμε βάλει στόχο την πρόκριση όταν ξεκίνησαν τα προκριματικά, την πήραμε και φυσικά είμαστε χαρούμενοι», ανέφερε ο Φωτάκης.

Αφού παραδέχθηκε, λοιπόν, ότι «είχαμε άγχος και νευρικότητα μετά το τέρμα που δεχθήκαμε από στημένη φάση» και ότι «μπορεί να μην είναι το ωραιότερο γκολ που έχω πετύχει, αλλά είναι σίγουρα το πιο κρίσιμο», κατέληξε:

«Πλέον έχουμε 7-8 μήνες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο στο Euro. Βλέποντας πως όσοι μπαίνουν στην ομάδα -ακόμα και αν είναι νέοι- αισθάνονται σαν να παίζουν χρόνια με τους υπόλοιπους, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x