Ειδήσεις

Σάντος: «Έμπνευση για να το ξεπεράσουμε…»

Να εμπνεύσει η πρόκριση της Εθνικής στο Euro 2012 τους Έλληνες ευχήθηκε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας σε… πρώτο πρόσωπο για δύσκολες συγκυρίες και για τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα, τόνισε πως αυτή τη πρόκριση θέλει να τη μοιραστεί με όλους τους Έλληνες.

Να εμπνεύσει η πρόκριση της Εθνικής στο Euro 2012 τους Έλληνες ευχήθηκε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας σε… πρώτο πρόσωπο για δύσκολες συγκυρίες και για τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα, τόνισε πως αυτή την πρόκριση θέλει να τη μοιραστεί με όλους τους Έλληνες.

«Ευχαριστώ τον Θεό για την πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο στους παίκτες που βρίσκονται εδώ μαζί μας, αλλά και σε αυτούς δεν είναι εδώ. Επίσης, σε όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ, στον πρόεδρο, κ. Πιλάβιο και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Φύσσα, οι οπίοι με στήριξαν πολύ » ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θέλω να μοιραστώ αυτή τη χαρά με όλους τους Έλληνες, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία. Εύχομαι αυτή η πρόκριση να λειτουργήσει ως έμπνευση για να ξεπεραστούν οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα».

Όσον αφορά το ματς, ο Πορτογάλος είπε: «Η νίκη ήρθε δύσκολα απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Γεωργία, η οποία βελτιώνεται συνεχώς. Μπήκαμε αρκετά καλά, δυνατά και με σκοπό να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ, ενώ οι αντίπαλοί μας δεν είχαν κάνει τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Σε εκείνο το σημείο δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Δεν πανικοβληθήκαμε και κυνηγήσαμε το γκολ με επιμονή και υπομονή, με διάφορους τρόπους, είτε από πλάγια, είτε με σουτ, είτε με κινήσεις μέσα από την περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο αξίζαμε ένα γκολ, αλλά δεν ήρθε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα συνέχισε να κυνηγάει το γκολ με τον ίδιο ρυθμό, χωρίς γεμίσματα από πίσω. Κάναμε καλές ευκαιρίες για γκολ. Είναι αλήθεια ότι η Γεωργία που έμεινε με 10 παίκτες, γεγονός που βοήθησε το έργο μας. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και περισσότερο ότι η Εθνική με όλα αυτά που έχει δείξει, άξιζε δίκαια την πρόκριση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x