Stoiximan Super League

Μήνυση στον Βγενόπουλο

Μετά από τον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου, θα υπάρξει και ...ραντεβού στα δικαστήρια. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του μετόχου του τριφυλλιού για μια δήλωση που είχε κάνει ο τελευταίος στην οποία ανέφερε ότι η Παιανία παραχωρήθηκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ΓΓΑ. «Η λασπολογία έχει και τα όρια της», τόνισε ο "καπετάνιος" με δήλωσή του.

Μετά από τον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλο, θα υπάρξει και ...ραντεβού στα δικαστήρια. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του μετόχου του τριφυλλιού για μια δήλωση που είχε κάνει ο τελευταίος στην οποία ανέφερε ότι η Παιανία παραχωρήθηκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ΓΓΑ.

«Η οικογένεια που είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου, ο Βαρδής, ο Θόδωρος, ο Γιώργος. Κρητικοί, παλικάρια. Ήταν άνθρωποι που πήραν μία έκταση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την έκαναν προπονητικό κέντρο. Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αυτός που χρεώνει ένα εκατομμύριο ευρώ νοίκι για τις εγκαταστάσεις. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι πρόκειται τώρα για αποχώρηση», είχε δηλώσει ο κ. Βγενόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο «Πεντελικόν».

Η δήλωση του Γιώργου Βαρδινογιάννη:

«Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας, απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία.

Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x