Ειδήσεις

Στην κορυφαία ενδεκάδα ο «Τόρο»

Στην καλύτερη ενδεκάδα των προκριματικών του Euro 2012 συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, από τη γερμανική ιστοσελίδα «stern». Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού βρέθηκε ανάμεσα σε ονόματα της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως αυτά των Σέρχιο Ράμος, Νάνι, Μεσούτ Εζίλ και Μίροσλαβ Κλόζε.

Στην καλύτερη ενδεκάδα των προκριματικών του Euro 2012 συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, από τη γερμανική ιστοσελίδα «stern».

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού βρέθηκε ανάμεσα σε ονόματα της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως αυτά των Σέρχιο Ράμος, Νάνι, Μεσούτ Εζίλ και Μίροσλαβ Κλόζε.

Η επιλογή των έντεκα ποδοσφαιριστών έγινε με βάση την απόδοση και τη συνεισφορά τους σε όλες τις αγωνιστικές των ομίλων των προκριματικών.

Η κορυφαία ενδεκάδα του «stern»:

Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία), Βασίλης Τοροσίδης(Ελλάδα), Αντίλ Ραμί (Γαλλία), Σέρχιο Ράμος (Ισπανία) - Κονσταντίν Βασίλιεφ (Εσθονία), Νάνι (Πορτογαλία), Σεμπάστιαν Λάρσον (Σουηδία), Μεσούτ Οζίλ (Γερμανία) - Γιούρα Μοβσισιάν(Αρμενία ), Κλάας Γιαν Χούντελααρ (Ολλανδία), Μίροσλαβ Κλόζε (Γερμανία).

Πρόκειται για ακόμη μία αναγνώριση για τον «Τόρο», ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο πληρέστερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, οι Γερμανοί αναφέρουν γι’ αυτόν πως:

«Στο τελευταίο παιχνίδι της Ελλάδας ο αμυντικός της ομάδας του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Γεωργία, λόγω ενός τραυματισμού στα πλευρά. Παρ’ όλα αυτά, συνολικά, ο Τοροσίδης ήταν ένας από τους εγγυητές της πρόκρισης της Ελλάδας στο EURO 2012. Δεν είναι μόνο το ότι βοήθησε αμυντικά την ομάδα του, δικαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τον Οτο Ρεχάγκελ που τον είχε καλέσει στην για πρώτη φορά το 2007, αλλά και το ότι με δικά του γκολ η Ελλάδα νίκησε τη Λετονία 1-0 και τη Μάλτα εκτός έδρας με το ίδιο σκορ, εξασφαλίζοντας έξι πολύτιμους πόντους».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x