Ευγενία Κουντούρη

Ο Μακούν, η νίκη και η πρόκριση

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπορούσια Ντόρντμουντ ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα και η μεγαλύτερη νίκη που έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» ως τώρα στη φετινή σεζόν. Μπορεί η γερμανική ομάδα να είναι πολύ καλύτερη από την Μαρσέιγ, μπορεί οι ίδιοι να θεωρούν άδικο που μετά από 3 αγωνιστικές έχουν μόλις έναν βαθμό, το ίδιο άδικο όμως ήταν και για τον Ολυμπιακό που στα δύο τελευταία ματς δεν είχε κανέναν. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπορούσια Ντόρντμουντ ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα και η μεγαλύτερη νίκη που έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» ως τώρα στη φετινή σεζόν.

Μπορεί η γερμανική ομάδα να είναι πολύ καλύτερη από την Μαρσέιγ, μπορεί οι ίδιοι να θεωρούν άδικο που μετά από 3 αγωνιστικές έχουν μόλις έναν βαθμό, το ίδιο άδικο όμως ήταν και για τον Ολυμπιακό που στα δύο τελευταία ματς δεν είχε κανέναν.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Για το παιχνίδι με την Αρσεναλ, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 15 ευκαιρίες, ανάμεσα σε αυτές και ένα δοκάρι και έφυγαν από την Αγγλία χωρίς να πάρουν αυτό που δικαιούταν. Οσο για το πρώτο ματς εναντίον των Γάλλων, τι να πει κανείς όταν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ήταν το πρώτο επίσημο του Ολυμπιακού;

Αμφιβάλει δηλαδή κανείς όπως αν γινόταν σήμερα το συγκεκριμένο ματς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά; Ηταν άδικο λοιπόν που οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν πάρει ακόμα βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι δίκαιο που μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης ξαναμπήκαν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οσον αφορά τους παίκτες του Βαλβέρδε, δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος που δεν έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, όμως θα ήθελα να σταθώ στον Μακούν, αφού ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε στην ενδεκάδα. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του κόντρα στους Γερμανούς. Γι’ αυτό ακριβώς αποκτήθηκε ο Μακούν, για αυτά τα παιχνίδια, για να καλύπτει τόσο πληθωρικά την μεσαία γραμμή και δεν απογοήτευσε. Είναι παίκτης για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Εξαιρετικό ήταν και το αμυντικό δίδυμο. Οι Αβραάμ και Μέλμπεργκ έχουν μία απίστευτη χημεία και νομίζω ότι ο Βλαβέρδε πρέπει να σταματήσει τα πειράματα με τον Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας.

Τέλος πρέπει να σταθούμε και στους Μιραλάς και Τζεμπούρ που ήταν επίσης εξαιρετικοί κόντρα στην Ντόρντμουντ. Πρόκειται για δύο επιθετικούς, των οποίων το επίπεδο ξεφεύγει από τα όρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι ευτυχία για τον Ολυμπιακό να τους έχει στο ρόστερ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x