Ισπανία

Μπενζεμά: «Είμαστε οι καλύτεροι»!

Η… από νίκη σε νίκη πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης, κυρίως, όμως, οι εμφανίσεις της, έχουν τονώσει την αυτοπεποίθηση -εκτός από εκείνη των οπαδών- των παικτών του Ζοσέ Μουρίνιο, που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, το δείχνουν! Τελευταίο παράδειγμα, ο Μπενζεμά, ο οποίος, μετά την επικράτηση επί της Βιγιαρεάλ, τόνισε: «Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Τα πήγαμε εξαιρετικά απέναντι στη Βιγιαρεάλ στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν»!

Η… από νίκη σε νίκη πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης, κυρίως, όμως, οι εμφανίσεις της, έχουν τονώσει την αυτοπεποίθηση -εκτός από εκείνη των οπαδών- των παικτών του Ζοσέ Μουρίνιο, που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, το δείχνουν!

Τελευταίο παράδειγμα, ο Μπενζεμά, ο οποίος, μετά την επικράτηση επί της Βιγιαρεάλ, τόνισε: «Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Τα πήγαμε εξαιρετικά απέναντι στη Βιγιαρεάλ στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν»!

«Η νίκη είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Δεν έχει σημασία αν σκόραρα εγώ ή ο Ιγκουαΐν. Η αποστολή μας είναι να βοηθάμε την ομάδα και το σημαντικότερο είναι να νικάμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x