Stoiximan Super League

Διαψεύδει τον Τσάκα ο Σικαμπάλα!

Τον Βλάση Τσάκα και τον ισχυρισμό του πως έχει στα χέρια του προσύμφωνο με τον Μαχμούντ Σικαμπάλα διέψευσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στον Τύπο της Αιγύπτου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως δεν έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε αστεία τα !

Τον Βλάση Τσάκα και τον ισχυρισμό του πως έχει στα χέρια του προσύμφωνο με τον Μαχμούντ Σικαμπάλα διέψευσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στον Τύπο της Αιγύπτου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως δεν έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε αστεία τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα!

«Πώς να πάω σε άλλη ομάδα από τη στιγμή που αγωνίζομαι στη Ζάμαλεκ; Άλλωστε, έχω υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (σ.σ.: μέχρι το καλοκαίρι του 2015). Όλες αυτές οι ειδήσεις μπορούν να χαρακτηριστούν ως αστείες», τόνισε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, και ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, Γκαλάλ Ιμπραήμ, διέψευσε με τη σειρά του τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, λέγοντας πως «ο παίκτης δεν πάει πουθενά και πως δεν είναι προς πώληση»!

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x