Stoiximan Super League

«Το φάρμακό μου ο ΠΑΟ»

Ως το καλύτερο… παυσίπονο για το οδυνηρό λάθος που έκανε με τη Λοκομοτίβ χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αραμπατζής. Μιλώντας στη NOVA, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ παραδέχθηκε τη «γκέλα» που υπέπεσε απέναντι στους Ρώσους, ωστόσο τόνισε πως το ντέρμπι με τους «πράσινους» είναι η καλύτερη ευκαιρία για να επανορθώσει.

Ως το καλύτερο… παυσίπονο για το οδυνηρό λάθος που έκανε με τη Λοκομοτίβ χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αραμπατζής.

Μιλώντας στη NOVA, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ παραδέχθηκε τη «γκέλα» που υπέπεσε απέναντι στους Ρώσους, ωστόσο τόνισε πως το ντέρμπι με τους «πράσινους» είναι η καλύτερη ευκαιρία για να επανορθώσει.

«Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και θέλουμε να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας», ανέφερε αρχικά για το ματς ο Αραμπατζής.

Αφού εξέφρασε την άποψη, λοιπόν, ότι «είναι καλύτερο για μας που ο Παναθηναϊκός θεωρείται το φαβορί», τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα ήταν μεγάλο λάθος αυτό που έκανα με τη Λοκομοτίβ, αλλά το καλύτερο "φάρμακο" για κάθε παίκτη που κάνει λάθος είναι το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x