Stoiximan Super League

«Αστέρα μου, ανάσα μου»!

Όπως το λέει και ο ύμνος του! Μπροστά στον κόσμο του, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε το παρθενικό του «τρίποντο» στην φετινή Σούπερ Λίγκα και πήρε βαθιά τέτοια εν όψει της δύσκολης συνέχειας! Αγνώριστος ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος είχε την ευκαιρία να σώσει κάπως την παρτίδα (δοκάρι του Λεονάρντο στο 88') αλλά τελικά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και τη νίκη για 5ο (!) διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα.

Όπως το λέει και ο ύμνος του!

Μπροστά στον κόσμο του, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Περόνε στο 44', πανηγύρισε το παρθενικό του «τρίποντο» στην φετινή Σούπερ Λίγκα και πήρε βαθιά τέτοια εν όψει της δύσκολης συνέχειας!

Αγνώριστος ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος είχε την ευκαιρία να σώσει κάπως την παρτίδα (δοκάρι του Λεονάρντο στο 88') αλλά τελικά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και τη νίκη για 5ο (!) διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα.



Χαρακτήρα «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» είχε το ξεκίνημα του ματς.

Με τον μεν Αστέρα να είναι ορεξάτος, αλλά μακριά από το σημείο να θεωρηθεί απειλητικός και τον δε ΠΑΟΚ εμφανώς καταβεβλημένο από το ματς του Δουβλίνου και τα συνεχόμενα ταξίδια αφού οι απουσίες (τέτοιες βέβαια είχαν να αντιμετωπίσουν και οι γηπεδούχοι) να μην του επιτρέπουν φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα.

Η ανάγκη για νίκη πάντως δεν ήταν επιτακτική μόνο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν την είχαν γευτεί μέχρι και σήμερα, αλλά και για τους φιλοξενούμενους που την αγνοούσαν στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Μονάχα όμως οι πρώτοι έδειξαν πραγματικά αποφασισμένοι να καταθέσουν αποδείξεις ότι θέλουν το… ροζ φύλλο αγώνα.

Όχι τόσο ορθόδοξα, όσο επίμονα έψαξαν το γκολ και εν τέλει το πέτυχαν με τον Τσαμπούρη να κάνει τη μισή δουλειά, τον Περόνε να τελειώνει ιδανικά την φάση και να δίνει λόγο στην εξέδρα να πανηγυρίσει.

Ωστόσο οι διορθωτικές κινήσεις που επιχείρησε ο Μπόλονι έπεσαν σε... τριπλό τείχος.

Της αμφισβήτησης από τους ίδιους του τους παίκτες (ενδεικτική η γκριμάτσα του Σαλπιγγίδη...), της αμφισβήτησης από τον Χακόμπο (έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παπάζογλου) και του οριζόντιου δοκαριού (στην ενέργεια του Λεονάρντο στο φινάλε).





Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι (70’ Μπρέσκα), Ράγιος (60’ Αλβάρεζ), Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Πουλίδο, Πιπίνης, Έγκον.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Αρίας, Λάζαρ (69’ Σπαντάτσιο), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης (57’ Γιάννου), Σαλπιγγίδης (57’ Παπάζογλου).

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Μπαλάφας.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x