Διονύσης Δεσύλλας

Που θα καταλήξει η υπόθεση με τον πρίγκιπα και τον Τσάκα;

Ο τίτλος του άρθρου είναι και η πιο συνηθισμένη ερώτηση το τελευταίο διάστημα από αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού. Τη στιγμή που ο Βλάσης Τσάκας δηλώνει σίγουρος για τη συμφωνία, αλλά τα έχει μπερδέψει λίγο με τις ημερομηνίες άφιξης του Αλ Σαούντ,

Ο τίτλος του άρθρου είναι και η πιο συνηθισμένη ερώτηση το τελευταίο διάστημα από αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού. Τη στιγμή που ο Βλάσης Τσάκας δηλώνει σίγουρος για τη συμφωνία, αλλά τα έχει μπερδέψει λίγο με τις ημερομηνίες άφιξης του Αλ Σαούντ, με τις περίφημες «εγγυητικές» της HSBC, με τους Σικαμπάλες και τους Τοροσίδηδες που ονειρεύεται να ντύσει στα πράσινα και με άλλα πολλά, υπάρχει κόσμος που έχει πειστεί και πιστεύει στη σωτηρία από την Αραβία, όπως, επίσης, και η άλλη πλευρά που… αντιστέκεται.

Κάποιοι λένε ότι ο πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα, σε ανύποπτο χρόνο, με τον Βλάση να τρίβει τα χέρια του. Εμείς, προς το παρόν, κρατάμε τη νέα δήλωση – δέσμευση του συνεργάτη του Σαουδάραβα ότι «στις 22 Νοεμβρίου θα είναι εδώ…». Σας θυμίζω ότι, ούτως ή άλλως, το τελεσίγραφο λήγει στις 21 του μήνα και μέχρι τότε (το πολύ πολύ να κρατήσει δυο – τρεις μέρες παραπάνω… ) θα πρέπει να έχουν γίνει όλα.

Ο Βλάσης, αφού «χορεύει» την αθλητική δημοσιογραφία και κάνει το κομμάτι του, έχοντας στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και αναγκάζοντας εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού να λένε το όνομά του πάνω από 10 φορές την ημέρα, προσπαθεί να «ψήσει» κόσμο για θετική έκβαση στην υπόθεση. Ατζέντηδες παικτών, τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, επιφανείς φίλους της ομάδας, παλαιμάχους, ανθρώπους που ασχολούνται με άλλα τμήματα του συλλόγου και άλλους «κοντινούς» στον Παναθηναϊκό, έχοντας, φυσικά, ως «όπλο» τη στήριξη από τα πράσινα Μέσα. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που τον έχουν προσεγγίσει και του ζητούν κάποιου είδους συνεργασία. Επιχειρηματίες, μάνατζερ, δημοσιογράφοι... Απ’ όλα έχει η… ατζέντα του Βλάση.

Ο Τσάκας, λοιπόν, που τον τελευταίο καιρό είναι… παντού (Από την Τζέντα στην Καβάλα, από την Καβάλα στην Κωνσταντινούπολη, από την Κωνσταντινούπολη στο… Καβούρι και από το Καβούρι στo κολυμβητήριο στο Καλαμάκι), γι’ αυτό και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία που βλέπετε, με τον ίδιο να «βρίσκεται» και στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών (!) έχει κάνει, μέχρι στιγμής, άψογα τη δουλειά του, αρκεί, όπως έγραψα και παραπάνω, να μην μπέρδευε κάποια πράγματα, που κάποιοι τα προσπερνούν και κάποιοι άλλοι τα ψειρίζουν. Εχει καταφέρει να πείσει κάποιους ότι όντως πλησιάζει η στιγμή της απογείωσης με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ (που μέχρι στιγμής παραμένει ο μοναδικός υποψήφιος αγοραστής για μια ΠΑΕ που δεν έχει εμφανιστεί έπειτα από 1,5 μήνα), κάνοντας delete στις όποιες ασάφειες, τις οποίες βαφτίζουμε απλώς σαν «δυο – τρία λαθάκια, πάνω στη βιασύνη μας να τελειώσει το θέμα». Ας ελπίσουμε να είναι έτσι. Μέχρι τότε, όμως, κρατάμε μικρό καλάθι και περιμένουμε, ίσως, μια νέα ημερομηνία άφιξης του Σαουδάραβα…

Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x