Stoiximan Super League

Σισέ: «Λέτο, βάλ’ τους δύο γκολ»

Σε προτροπή στον Λέτο να πετύχει δύο γκολ στο Καραϊσκάκη, προέβη ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο «twiter». Δείτε όλα τα μηνύματα που έστειλε ο ένας στον άλλο. .

Σε προτροπή στον Λέτο να πετύχει δύο γκολ στο Καραϊσκάκη, προέβη ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο «twiter».

«Είσαι goleador», του είπε αρχικά ο Γάλλος στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Αργεντινό να μην δέχεται τον χαρακτηρισμό από τον παλιό σέντερ φορ των «πράσινων».

«Είναι μια καλή στιγμή για μένα, αλλά εσύ είσαι ο goleador», απάντησε ο Λέτο στον στράικερ της Λάτσιο.

Κάτι, που δείχνει την προσήλωσή και αφοσίωσή του, αφού δεν θεωρεί πως επειδή διανύει μια εκπληκτική χρονιά, μετατράπηκε από την μία μέρα στην άλλη σε τόσο καλό φορ ώστε να συγκριθεί με τον Σισέ που κάνει χρόνια αυτή τη... δουλεια.

Ο Αργεντινός, από την αρχή της χρονιάς εξάλλου δείχνει πολύ συγκεντρωμένος στον στόχο του και δεν συμπεριφέρεται σαν να έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα, παρά τα όσα γράφονται για αυτόν. Και για τον χαρακτήρα του και για τις επιδόσεις του.

Στην συνέχεια, ο διάλογος των δύο φίλων ήταν ακόμη πιο απολαυστικός. «Αδερφέ, θέλω να βάλεις δύο γκολ απέναντι στους κόκκινους», ήταν η προτροπή του Γάλλου. Ο οποίος παρότι έχει φύγει, δεν ξεχνάει και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, δείγμα, του πόσο δέθηκε με την ομάδα που τον αναγέννησε. Η απάντηση του «Σέμπα», άμεση και αφοπλιστική. «Ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι» του είπε, αφήνοντας υπονοουμενα. Και της εκπληκτικής κατάστασης της οποίας βρίσκεται φέτος αλλά και το πόσο "φτιάγμενος" είναι πριν από ένα ντέρμπι. Εξάλλου, μετά τα όσα έγιναν πέρυσι στο Καραϊσκάκη, ο Λέτο, έχει ένα λόγο παραπάνω για να σκοράρει...

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x