Ελλάδα

Με κόσμο το ντέρμπι των «αιωνίων»!

Με την παρουσία των οπαδών του θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1! Το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή των «πρασίνων» από τέσσερις αγωνιστικές σε τρεις, με τους πρωταθλητές να έχουν δώσει, ήδη, τρία εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Με την παρουσία των οπαδών του θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1!

Το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή των «πρασίνων» από τέσσερις αγωνιστικές σε τρεις, με τους πρωταθλητές να έχουν δώσει, ήδη, τρία εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Η αρχική ποινή του Παναθηναϊκού, μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ. Το Ιούνιο οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει προσφυγή κατά της πρωτόδικης απόφασης, για μείωση της ποινής τους.

Η εκδίκαση από το ΑΣΕΑΔ έγινε την Παρασκευή (11/11), μειώνοντας την ποινή από τέσσερις αγωνιστικές, σε τρεις, ενώ διαγράφηκε και το πρόστιμο των 40 χιλιάδων και με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει ήδη τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, τότε οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -από κοντά- το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο για να παρθεί η απόφαση αλλά και για την έγκαιρη σύσταση του ΑΣΕΑΔ σε σώμα, ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ μειώθηκε η ποινή από το ΑΣΕΑΔ, γ’ αυτό θα υποδεχτεί με την παρουσία των οπαδών του, τον Πανιώνιο για την τέταρτη αγωνιστική της Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x