Euro 2016

Κροατ(ρ)ία… μες στην Πόλη! (vid)

Μόνο υπερβολή δεν είναι να πει κανείς ότι οι Κροάτες μπορούν ήδη να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα τελικά του Euro 2012, μετά την νίκη τους με σκορ 3-0 επί της Τουρκίας μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Καταιγιστική η ομάδα του Μπίλιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και με τους Όλιτς, Μάντζουκιτς και Τσόρλουκα να βρίσκουν δίχτυα, μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς.

Μόνο υπερβολή δεν είναι να πει κανείς ότι οι Κροάτες μπορούν ήδη να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα τελικά του Euro 2012, μετά την νίκη τους με σκορ 3-0 επί της Τουρκίας μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Καταιγιστική η ομάδα του Μπίλιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και με τους Όλιτς, Μάντζουκιτς και Τσόρλουκα να βρίσκουν δίχτυα, μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς.

Πριν την σέντρα το συγκεκριμένο ζευγάρι ενδεχομένως να ήταν το πιο αμφίρροπο από όλα στα μπαράζ – σε ότι αφορά την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση - αλλά όλα αυτά εντός αγωνιστικού χώρου άλλαξαν με το «καλημέρα».

Ο Ίβιτσα Όλιτς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης πάγωσε την «Turk Telekom Arena» καθώς μετά το γύρισμα του Τσόρλουκα και την κακή έξοδο του Ντεμιρέλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Τούρκοι επηρεάστηκαν ιδιαίτερα από το γκολ που δέχθηκαν και δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν ρυθμό. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Κροατία που με τον Μάντζουκιτς στο 32΄διπλασίασε τα τέρματά της.

Κάπου εκεί το ματς ουσιαστικά έληξε. Η Τουρκία δεν βρήκε τρόπο και αποθέματα να αντιδράσει και το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 51ο λεπτό όταν ο Τσόρλουκα βρήκε τον τρόπο να κάνει το 3-0 και να τελειώσει εκτός από το ματς και την υπόθεση πρόκριση.







Συνθέσεις:

Τουρκία (Χίντινγκ): Ντεμιρέλ, Μπαλτά, Κορκμάζ, Εμρέ, Άλτιντοπ, Γκονούλ (46΄Τορέ), Ινάν (69΄Τοπάλ), Αρντά Τουράν, Γιλμάς (81΄Μπουλούτ), Κατσάρ, Σαμπρί

Κροατία (Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Ράκιτιτς (83΄Πράνιτς), Μόντριτς, Σρνα, Σίλντενφελντ, Ντούμοβιτς, Μάντζουκιτς (90΄Εντουάρντο), Όλιτς (85΄Γέλαβιτς), Βίντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x