Δύσκολο είναι μέχρι στιγμής το ξεκίνημα της Τότεναμ στην Premier League, με τα «σπιρούνια» να μετρούν μόλις δύο βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και, μάλιστα, χωρίς να έχουν βρει καν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Παρά το γεγονός αυτό, ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο προπονητής της ομάδας, ξεκαθάρισε ότι ο Ριτσάρλισον παραμένει εκτός πλάνων, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις όποιες πιθανότητες επιστροφής του στην αγωνιστική δράση με την ομάδα του Λονδίνου.
Ο Βραζιλιάνος βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα, ωστόσο τελικά παρέμεινε κάτοικος Λονδίνου, με τον Ιταλό τεχνικό να δείχνει ανένδοτος στην πιθανότητα να τον επανενεργοποιήσει και να του ξαναδώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί.
Συγκεκριμένα, ο Ντε Τσέρμπι δήλωσε: «Ο Ριτσάρλισον δεν πρόκειται να παίξει ακόμη και αν είναι διαθέσιμος. Ούτε ακόμη και στο Carabao Cup, δεν υπάρχει περίπτωση».
???????| Roberto De Zerbi on Richarlison:
— CentreGoals. (@centregoals) September 14, 2026
"Richarlison will NOT play even if he's available. Not even in the Carabao Cup, no." ?? pic.twitter.com/hZcn7vdlzU
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






