Stoiximan Super League

Πονάει ο Καπίνο

Με πρόβλημα στους κοιλιακούς που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επέστρεψε από την Ρουμανία ο Στέφανος Καπίνο. Ο 17χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο με την φανέλα της Εθνικής στο χθεσινό φιλικό, ένιωσε πόνους μετά τον αγώνα και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Με πρόβλημα στους κοιλιακούς που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επέστρεψε από την Ρουμανία ο Στέφανος Καπίνο.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο με την φανέλα της Εθνικής στο χθεσινό φιλικό, ένιωσε πόνους μετά τον αγώνα και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι των «αιωνίων», ο Στέφανος Καπίνο μπορεί να έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας αλλά αυτό μπορεί να βγει σε κακό για τον Παναθηναϊκό λόγω ενός τραυματισμού στους κοιλιακούς.

Οι γιατροί των «πρασίνων» θα τον εξετάσουν έτσι ώστε να δουν αν η ζημιά είναι μικρή ή μεγάλη και αν ο νεαρός γκολκίπερ θα μπορεί να δώσει το «παρών» στο Σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καπίνο είχε το ίδιο πρόβλημα πριν μερικούς μήνες.


* Διαβάστε εδώ το ρεκόρ του Στέφανο Καπίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x