Γιώργος Ζαχαριάδης

Μπορεί να «επιστρέψει» ο ΠΑΟΚ ή μήπως είναι αργά;

Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρεθεί ψηλά και να επανέλθει σε τροχιά μιας θέσης ψηλά; Αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απασχολήσει. Υπάρχει χρόνος, το θέμα είναι αν υπάρχει αυτό που έλειψε από τον ΠΑΟΚ μέχρι πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Και βέβαια, όχι ότι με το 3-0 θα πρέπει κάποιος να διαγράψει όσα προηγήθηκαν, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο, με τον ΠΑΟΚ να είναι φτωχός, φτωχότερος από τους ήδη αποδυναμωμένους άμεσους αντιπάλους του.

Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρεθεί ψηλά και να επανέλθει σε τροχιά μιας θέσης ψηλά;

Αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απασχολήσει.

Υπάρχει χρόνος, το θέμα είναι αν υπάρχει αυτό που έλειψε από τον ΠΑΟΚ μέχρι πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Και βέβαια, όχι ότι με το 3-0 θα πρέπει κάποιος να διαγράψει όσα προηγήθηκαν, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο, με τον ΠΑΟΚ να είναι φτωχός, φτωχότερος από τους ήδη αποδυναμωμένους άμεσους αντιπάλους του.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Τη χρειαζόταν αυτή τη νίκη, αλλά, δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια νίκη εντός προγράμματος. Χρειάζονται πολλές ακόμη μέχρι να αγγίξει τους προπορευόμενους. Κι αυτοί δε θα πρέπει να τραβήξουν χειρόφρενο, ειδάλλως, δεν χρειάζεται να το συζητούμε… Είναι τελειωμένη υπόθεση κι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για μια θεσούλα στην Ευρώπη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, όσο περνά από το χέρι του δηλαδή, δεν θα πρέπει να προκύψουν νέες βαθμολογικές απώλειες στη συνέχεια, εφόσον υπάρχει διάθεση για κάτι ουσιαστικό.

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά θέματα ανοικτά και απασχολούν έντονα.

Ωστόσο, θα γίνω κουραστικός αλλά, είμαι βέβαιος ότι είναι κατανοητό από όσους προσπαθούν να ερμηνεύσουν όσα συμβαίνουν τελευταία στην ομάδα. Θα πρέπει να εξασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία στο εσωτερικό κι αν έχει διασφαλιστεί κάτι τέτοιο και δεν το αντιλαμβανόμαστε εμείς οι ανόητοι και κινδυνολόγοι, τότε, ας το κοινωνήσουν οι υπεύθυνοι αυτής της ομάδας για να μάθει ο κόσμος ότι όλα βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί κανείς με αυτή τη ομάδα. Δεν χρειάζεται να προβληματίζεται κανείς για τα οικονομικά κι αν επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές όταν μπαίνουν στον αγώνα. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Κοντρέρας που σκοράρει με τη Χιλή αλλά είναι τραυματίας όταν αναπνέει ελληνικό οξυγόνο.

Τέλος, ο Σταφυλλίδης ήταν το θετικό σημείο του αγώνα και μέσα από τέτοιου είδους συμμετοχές μόνον κερδισμένος μπορεί να είναι ο ποδοσφαιριστής κι ο ΠΑΟΚ. Ο Σπαντάσιο δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό. Έκανε ένα σημαντικό βήμα για να βρει ρυθμό, εφόσον κι ο προπονητής του θα του δώσει χώρο για να αποδείξει ότι δεν είναι περαστικός και τελικά μπορεί να βοηθήσει, θα τον κρίνουμε συνολικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x