Διονύσης Δεσύλλας

Η συνέχεια του ΠΑΟ, μετά τα (θεωρητικά) δύσκολα…

Πέρασαν τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό; Θεωρητικά, ναι. Οι «πράσινοι» έβγαλαν μια σειρά αγώνων με δυνατούς αντιπάλους, στον πρώτο γύρο, χωρίς να γνωρίσουν την ήττα και φορτσάρουν για να βγάλουν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνο με νίκες και ισοπαλίες.

Πέρασαν τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό; Θεωρητικά, ναι. Οι «πράσινοι» έβγαλαν μια σειρά αγώνων με δυνατούς αντιπάλους, στον πρώτο γύρο, χωρίς να γνωρίσουν την ήττα και φορτσάρουν για να βγάλουν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνο με νίκες και ισοπαλίες. Εφικτά είναι αυτά, αλλά ξαναγράφω όλα όσα λέμε και γράφουμε, είναι στη θεωρία. Διότι, στην πράξη, το «τριφύλλι» καλείται να δείξει το ίδιο πρόσωπο και την ίδια συνέπεια για να μην την πατήσει στα… εύκολα.

Ακολουθούν τα παιχνίδια με ΟΦΗ (εντός), Αρη (εκτός), Πανιώνιο(εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), ενώ θα διεξαχθούν αργότερα και οι αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι από τη στιγμή που πέρασαν τα τρία ντέρμπι (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) με την εξαιρετική συγκομιδή των 7 βαθμών, αλλά και παιχνίδια όπως αυτά με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και με την Ξάνθη στα Πηγάδια και οι «πράσινοι» είναι πρωτοπόροι, δικαιούνται να μιλούν για ανάλογη συνέχεια. Δικαιούνται να κάνουν σκέψεις για πρωτιά με ρεκόρ βαθμών.

Θα χρειαστεί, όμως, η ίδια και περισσότερη δουλειά, όπως, επίσης, και η ίδια νοοτροπία από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους παίκτες του. Αναφέρομαι στη νοοτροπία των χαμηλών τόνων και του ομαδικού πνεύματος. Χάρη σ’ αυτά τα δυο, την πολλή δουλειά που γίνεται στην Παιανία, την τακτική αφοσίωση σε όσα ζητάει ο Φερέιρα από τους παίκτες του και την ποιότητα αρκετών ποδοσφαιριστών βρίσκεται εδώ που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός…

Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com
Μπορούμε να τα λέμε και στο krifokinigos.wordpress.com
twitter@dionisis_d

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x