Stoiximan Super League

Στόχος το «κιτρινόμαυρο» σερί

Τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θα κυνηγήσει η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό (19:00, Novasports 4 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και να δημιουργήσουν ένα σερί ικανό να την ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία, πλησιάζοντας τους «αιώνιους» αντιπάλους.

Τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θα κυνηγήσει η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό (19:00, Novasports 4 και σε real time από το www.sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και να δημιουργήσουν ένα σερί ικανό να την ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία, πλησιάζοντας τους «αιώνιους» αντιπάλους.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει εξηγήσει στους παίκτες ότι οι Βοιωτοί είναι μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ. Ο 41χρονος τεχνικός ζήτησε οι παίκτες της «Ένωσης» να δείξουν προσοχής στις στημένες φάσεις και να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στο δυνατό παιχνίδι του Λεβαδειακού.

Ο Κωστένογλου θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας και Καράμπελας. Στο κέντρο θα παίξουν ο Βάργκας και ο Μάκος, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Λεονάρντο (αριστερά), ο Χοσέ Κάρλος (στον άξονα) και ο Μπέλεκ (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κωνσταντόπουλος, Καφές, Γεωργέας, Γκερέιρο, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Ρίκκα και Κάλα. Εκτός έμειναν οι Γκούντγιονσεν, Λαγός και Γκέντσογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x