Stoiximan Super League

Έρχεται στην Αθήνα ο Ασίς!

Στην Αθήνα θα βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες ο Ασίς Μορέιρα, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα «lancenet.com.br». Ωστόσο, ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο ξεκαθάρισε πως η επίσκεψή του οφείλεται καθαρά σε προσωπικούς λόγους και όχι για να συζητήσει τη μεταγραφή του «Ρόνι» στον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα θα βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες ο Ασίς Μορέιρα, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα «lancenet.com.br».

Ωστόσο, ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο ξεκαθάρισε πως η επίσκεψή του οφείλεται καθαρά σε προσωπικούς λόγους και όχι για να συζητήσει τη μεταγραφή του «Ρόνι» στον Παναθηναϊκό.

Ο Ασίς βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Ιταλία και η επικείμενη επίσκεψή του στην Αθήνα, «φουντώνει» τα σενάρια περί μεταγραφής του Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έρχεται στη χώρα μας απλά για να δει… φίλους: «Είχα προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Αθήνα τον Δεκέμβριο, αλλά θα πάω μέσα στις επόμενες μέρες. Έχουμε πολλούς φίλους εκεί», δήλωσε αρχικά ο αδερφός και μάνατζερ του «Ρόνι». «Ας το παραδεχτούμε. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 και μπορούμε να μιλάμε μόνο για την Φλαμένγκο αυτή τη στιγμή», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x