Stoiximan Super League

Ετοιμάζεται «πράσινη» προσπέραση

Στην τρίτη θέση να αφήσει την ΑΕΚ θέλει ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να πλησιάσει στον ένα βαθμό την «Ένωση». Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Πειραιώτες «δοκιμάζονται» στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τη Skoda στην Ξάνθη. Στη Λιβαδειά θα γίνει ο αγώνας των… νεοφώτιστων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Δόξα Δράμας. Τέλος, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Άρη, έχοντας στον πάγκο τον Άκη Μάντζιο μετά το «διαζύγιο» με τον Τάκη Λεμονή.

Στην τρίτη θέση να αφήσει την ΑΕΚ θέλει ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να πλησιάσει στον ένα βαθμό την «Ένωση».

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Πειραιώτες «δοκιμάζονται» στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τη Skoda στην Ξάνθη. Στη Λιβαδειά θα γίνει ο αγώνας των… νεοφώτιστων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Δόξα Δράμας.

Τέλος, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Άρη, έχοντας στον πάγκο τον Άκη Μάντζιο μετά το «διαζύγιο» με τον Τάκη Λεμονή.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις του Σαββάτου, 26/11

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Όταν παίζει στην έδρα του γίνεται άλλη ομάδα. Ο Εργοτέλης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, σημειώνοντας την τρίτη του νίκη στο Παγκρήτιο, όπου έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με γκολ του Φραγκουλάκη (15’) και αυτογκόλ του Κώτσιου (63’) ενώ για τους Ηπειρώτες μείωσε ο Μπακαγιόκο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (80’). Διαβάστε περισσότερα.



ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 0-0
Να ‘ταν μονάχα η ισοπαλία… Ο ΠΑΟΚ έχασε ξανά έδαφος στην βαθμολογία (0-0 με την Κέρκυρα), αλλά το χειρότερο απ’ όλα κινδυνεύει να χάσει και δύο από τα σημαντικότερα όπλα του, αφού οι Γκαρσία και Βιεϊρίνια είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Ανούσια η υπεροχή του «Δικεφάλου», που είχε μεν ευκαιρίες να σκοράρει αλλά όχι και ρέντα στην τελική προσπάθεια με συνέπεια να υποχρεωθεί σε νέα γκέλα, την 5η στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις του στην Σούπερ Λίγκα. Διαβάστε περισσότερα.



Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2

Λες να πηγαίνει η ΑΕΚ για πρωτάθλημα και να μην το ξέρει ούτε η ίδια; Λες οι «αιώνιοι» να πρέπει ν’ ανησυχούν; Ό,τι και… να λες, η «Ένωση» κατάπιε 2-0 και τον Παναιτωλικό και -συνεχίζοντας απτόητη το σερί- τους υπενθύμισε πώς δύσκολα θ’ απαλλαγούν από ‘κείνη! Με άρρωστο τον Βάργκας, χαφ τον Γεωργέα και σκόρερ τον Μπέλεκ (21’, 90’), η ομάδα του Κωστένογλου απέδρασε από το Αγρίνιο και… ξεπρόβαλλε στην κορυφή της βαθμολογίας! Με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας αποβολής του Μπαμόγκο στο 79’, τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Διαβάστε περισσότερα.



Τα παιχνίδια της Κυριακής, 27/11

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (15:00, NovaSports 2)

«Ο θάνατός σου η ζωή μου»! Κλισέ-ξεκλισέ, νωρίς-ξενωρίς, είναι δεδομένο πως οι (καθυστερημένα) νεοφώτιστοι βλέπουν σαν… ξερολούκουμο ο ένας τον άλλο για την πρώτη τους νίκη! Έχοντας προσγειώσει τον Ατρόμητο (κι έχοντας αγχώσει την ΑΕΚ), οι Βοιωτοί ειδικά δείχνουν έτοιμοι να ανοίξουν το κουτί με τα τρίποντα. Εκτός κι αν κάνουν την έκπληξη (τέτοια θα είναι) οι Δραμινοί και το… διαρρήξουν πρώτοι!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μαγιάννης (Άρτας), Χαρίτος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (17:15, NovaSports 2)

Περάστε κόσμε! Αποθεώστε τον πρωτοπόρο, χειροκροτήστε τον που έφυγε όρθιος (και) από το «Καραϊσκάκη», δείτε τον να προσπαθεί να προσφέρει το θέαμα που τον έχει κρατήσει αήττητο μέχρι τώρα. Και όλα αυτά με 10 ευρώ! Με γενική είσοδο στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θέλει ν’ αποφύγει μπελάδες σαν αυτούς που δημιούργησε ο ΟΦΗ στον Ολυμπιακό. Έστω κι αν θα τον υποδεχθεί μετά το πρώτο ματς που έχασε (μαζί με τους Μάντζιο και Ταυλαρίδη) από τον Σεπτέμβρη!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Πανιώνιος-Άρης (17:15, NovaSports 3)

Καλά, εσύ… ξέφυγες νωρίς! Χωρίς τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, αλλά με τα ίδια οικονομικά προβλήματα που νιώθει να τον πνίγουν, ο Πανιώνιος θέλει να μιμηθεί απέναντι στον Άρη τον τρόπο (νίκη) που εκείνος κατάφερε να ξεφύγει λίγο από τη «μαυρίλα». Αν βρει απέναντί του τον ίδια ομάδα που απέδειξε καθυστερημένα στο «Γεντί Κουλέ» πόσο ΔΕΝ της αξίζει η θέση της στη βαθμολογία, δύσκολα θ’ ακουστούν επιφωνήματα ανακούφισης απ’ την πλατεία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Το περσινό ματς




SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος (19:30, ΝΕΤ)

Σε άλλο μήκος… κύματος! Την περίοδο που η Ξάνθη ταλαιπωρούνταν μακριά απ’ το γήπεδό της (έξι ματς εκτός), ο Ατρόμητος εκμεταλλευόταν το δικό του για να μένει ψηλά κι αήττητος. Την Κυριακή, δε, που πάτησε εκείνος την… μπανανόφλουδα του Λεβαδειακού, οι ακρίτες καθάριζαν σαν πορτοκαλόφλουδα τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Ενδιαφέρον θα ‘χει την Κυριακή που θα αναπόφευκτα θα συγχρονιστούν τι… φρούτο θα είναι το ματς που θα προσφέρουν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια

Το περσινό ματς




Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Τι Μασσαλία, τι… Τρίπολη! Δεν είναι ίδιο το background, αλλά είναι ίδιος ο στόχος! Αφού έφυγε θριαμβευτής απ’ το γαλλικό λιμάνι (κι έτοιμος να συνεχίσει να κουνάει σεντόνι) ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει όπως επιβάλλεται απ’ την Αρκαδία -κι έτοιμος να συνεχίσει να καταδιώκει (ή να ξεπεράσει σε περίπτωση «μπαλωθιάς» του ΟΦΗ) τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσει να του χαλάσει το σχέδιο ο Αστέρας, αλλά θα το καταφέρει μόνο με ευστοχία (και τύχη) σαν αυτή που πλήρωσε προ ημερών ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης

Το περσινό ματς




Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Σάββατο, 3/12

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (16:30)
Ατρόμητος-Εργοτέλης (17:15)
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (19:30)

Κυριακή, 4/12

ΑΕΚ-Κέρκυρα (15:00)
Δόξα Δράμας-SKODA Ξάνθη (15:00)
Λεβαδειακός-Πανιώνιος (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (17:15)
Άρης-Παναθηναϊκός (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x