Stoiximan Super League

«Θα επαναφέρω και τον Καστίγιο»!

Την πίστη ότι ο Νέρι Καστίγιο θα επιστρέψει στα υψηλά επίπεδα απόδοσης που είχε συνηθίσει τους έλληνες φιλάθλους εξέφρασε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα με τη διοίκηση του Άρη. Ο Πολωνός τεχνικός παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την πρόοδο του Νέτο, ο οποίος δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των «κιτρίνων».

Την πίστη ότι ο Νέρι Καστίγιο θα επιστρέψει στα υψηλά επίπεδα απόδοσης που είχε συνηθίσει τους έλληνες φιλάθλους εξέφρασε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα με τη διοίκηση του Άρη.

Ο Πολωνός τεχνικός παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την πρόοδο του Νέτο, ο οποίος δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των «κιτρίνων».

Όπως γράφει η «SportDay», η συγκεκριμένη αλλαγή κάνει τον 39χρονο προπονητή να αισιοδοξεί και για την περίπτωση του Καστίγιο. «Αφού μπόρεσα να επαναφέρω τον Βραζιλιάνο, γιατί όχι και τον Μεξικανό;», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόμπιερζ στους διοικούντες την ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, ο Πολωνός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μην επαναλάβουν τα λάθη του αγώνα με τον Πανιώνιο εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μάλιστα, στη χθεσινή προπόνηση ο 39χρονος προπονητής όπως συνηθίζει, συνέχισε τις δοκιμές για την ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να πράξει σήμερα στο πρόγραμμα που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x