Γαλλία

«Θέλει τον Σισέ η Οσέρ»!

Μία λύση στην επίθεση ψάχνει να βρει η Οσέρ, η οποία εξετάζει την περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «footmercato.net». Ο Γάλλος επιθετικός ανήκει στη Λάτσιο, όμως δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον παίκτη που είχε… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα όσο διάστημα έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Μία λύση στην επίθεση ψάχνει να βρει η Οσέρ, η οποία εξετάζει την περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «footmercato.net».

Ο Γάλλος επιθετικός ανήκει στη Λάτσιο, όμως δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον παίκτη που είχε… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα όσο διάστημα έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Τη φετινή σεζόν ο 30χρονος παίκτης έχει σκοράρει 4 φορές σε 21 ματς (1512), ενώ σε δύο σεζόν στο «τριφύλλι» είχε 43 γκολ σε 55 εμφανίσεις! Μάλιστα, η τελευταία φορά που σημείωσε κάποιο τέρμα με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της Οσέρ φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον Σισέ, ο οποίος είχε φύγει από τη Γαλλία (και συγκεκριμένα τη Μαρσέιγ) το 2009 για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα έχει μοναδική ευκαιρία να κερδίσει μία θέση στην εθνική Γαλλίας, αν τελικά επιλέξει να επιστρέψει στην πατρίδα του εν όψει του Euro 2012.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x