Stoiximan Super League

Χωρίς… φευγάτους στην Αθήνα

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή για το Κύπελλο ΟΠΑΠ την ερχόμενη Τετάρτη (16:00). Ο Τσιρίλο που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι τραυματίες Κοντρέρας και Παπάζογλου θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Ρομπέρ, Τσουκαλάς, Αρίας, Σπαντάσιο για λόγους τακτικής, καθώς ορισμένοι (οι δύο τελευταίοι σίγουρα) βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός… ΠΑΟΚ.

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή για το Κύπελλο ΟΠΑΠ την ερχόμενη Τετάρτη (16:00).

Ο Τσιρίλο που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι τραυματίες Κοντρέρας και Παπάζογλου θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Ρομπέρ, Τσουκαλάς, Αρίας, Σπαντάσιο για λόγους τακτικής, καθώς ορισμένοι (οι δύο τελευταίοι σίγουρα) βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός… ΠΑΟΚ.

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και τους νεαρούς Αποστολόπουλο, Κατσικά και Παναγιωτούδη. Στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για την Αθήνα (11:00) απαρτίζουν οι: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x