Γενικά

«Χάθηκε ο Νεϊμάρ»

Η απογοητευτική εμφάνιση του Νεϊμάρ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Μπαρτσελόνα δεν πέρασε ασχολίαστη από τον Τύπο της Βραζιλίας. Χαρακτηριστική η αναφορά στο πρωτοσέλιδο μιας εκ των δημοφιλέστερων εφημερίδων της χώρας που παρομοιάζει την… απουσία του νεαρού επιθετικού από τον αγωνιστικό χώρο του τελικού κόντρα στους Καταλανούς με τις αναζητήσεις ατόμων που έχουν χαθεί.

Η… απουσία του Νεϊμάρ από τον αγωνιστικό χώρο του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων δεν πέρασε στα ψιλά από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Βραζιλίας.

Τα περισσότερα από αυτά άσκησαν πολύ σκληρή κριτική στο… διαμάντι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου γράφοντας ξεκάθαρα ότι ήταν απών από τον τελικό με την Μπαρτσελόνα. Ενδεικτικός είναι ένας τίτλος εφημερίδας της «χώρας του καφέ» ο οποίος, παίρνει αφορμή από τις αναζητήσεις ατόμων που έχουν χαθεί.

«Αναζητείται… Ένα παιδί χάθηκε»! Αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Βραζιλίας και συνεχίζει:

«Τελευταία το είδαν να αναχωρεί για την Ιαπωνία. Ένας Αργεντινός και ένας Ισπανός υπάρχουν πληροφορίες ότι το έχουν βασανίσει. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία σχετικά με το θέμα παρακαλείται άμεσα να ενημερώσει την Ένωση του Βασιλέως Πελέ», συνεχίζει με το ίδιος ειρωνικό ύφος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x