Stoiximan Super League

Στο περιθώριο και ο Παπαστεριανός

Με το δεύτερο γκρουπ παικτών του Άρη θα προπονείται στο εξής και μέχρι νεωτέρας ο Μανώλης Παπαστεριανός, όπως αποφάσισε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Κι αν η αντίστοιχη απόφαση του Πολωνού προπονητή για τους Πρίττα, Πορτίγια, Ιάκομπ και Καστίγιο ήταν μάλλον αναμενόμενη, αυτή για τον νεαρό μεσοαμυντικό προκαλεί έκπληξη. Προς Κύπρο ο Ιάκομπ

Με το δεύτερο γκρουπ παικτών του Άρη θα προπονείται στο εξής και μέχρι νεωτέρας ο Μανώλης Παπαστεριανός, όπως αποφάσισε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Κι αν η αντίστοιχη απόφαση του Πολωνού προπονητή για τους Πρίττα, Πορτίγια, Ιάκομπ και Καστίγιο ήταν μάλλον αναμενόμενη, αυτή για τον νεαρό μεσοαμυντικό προκαλεί έκπληξη.

Ο 24χρονος άσος, που χρησιμοποιείται όχι στη φυσική του θέση (μεσοαμυντικός) αλλά σαν δεξί μπακ, είχε μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς ο προπονητής του θεώρησε πως είχε κακή παρουσία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Λέγεται πως ο Πρόμπιερζ αποδίδει την περιθωριοποίηση του παίκτη σε έλλειψη διάθεσης στις προπονήσεις…

Στο μεταξύ, αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, την ερχόμενη Πέμπτη.

Προς Κύπρο ο Ιάκομπ

Ο Βίκτορας Ιάκομπ μετρά μέρες στον Άρη. Ο Ρουμάνος φορ έχει πρόταση από ομάδα της Κύπρου και αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του (δίχως… αντίρρηση από τη διοίκηση) για να μετακομίσει το χειμώνα στη Μεγαλόνησο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x