Γερμανία

Ρόμπεν... και καλή χρονιά

Ένα γκολ του Άριεν Ρόμπεν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβγαλε την Μπάγερν από τη δύσκολη θέση χαρίζοντας τη νίκη-πρόκριση με 2-1 στην έδρα της Μπόχουμ για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας και φρόντισε ώστε οι πρωτοπόροι της Bundesliga να κάνουν καλές γιορτές. Αποκλεισμό-σοκ γνώρισε η Νυρεμβέργη, καθώς ηττήθηκε στο σπίτι της με 1-0 από την Γκρόιτερ Φιρτ, που παίζει στη δεύτερη κατηγορία.

Ένα γκολ του Άριεν Ρόμπεν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβγαλε την Μπάγερν από τη δύσκολη θέση χαρίζοντας τη νίκη-πρόκριση με 2-1 στην έδρα της Μπόχουμ για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας και φρόντισε ώστε οι πρωτοπόροι της Bundesliga να κάνουν καλές γιορτές. Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας είχε προηγηθεί βάζοντας σε μπελάδες εκείνη του Γιουπ Χάινκες, αλλά ο Τόνι Κρόος ανέλαβε να ισοφαρίσει και ο Ολλανδός εξτρέμ να διώξει το άγχος που θα έφερνε η παράταση.

Αποκλεισμό-σοκ γνώρισε η Νυρεμβέργη, καθώς ηττήθηκε στο σπίτι της με 1-0 από την Γκρόιτερ Φιρτ, που παίζει στη δεύτερη κατηγορία. Οι Βαυαροί δεν είχαν αντίδοτο στο γκολ του Πριμ από το 5’ και δεν βρήκαν ούτε όταν στο 66’ ο Νέριγκ άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (σε παρένθεση η κατηγορία που αγωνίζονται οι ομάδες πλην Bundesliga):

Τρίτη 20/12

Μπόχουμ (ΙΙ)-Μπάγερν Μονάχου 1-2
(26’ Φεντερίκο-52’ Κρόος, 91’ Ρόμπεν)

Νυρεμβέργη-Γκρόιτερ Φιρτ (ΙΙ) 0-1
(5’ Πριμπ)

Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ 21:30
Φορτούνα Ντίσελντορφ (ΙΙ)-Ντόρτμουντ 21:30

Τετάρτη 21/12

Χέρτα Βερολίνου-Καϊζερσλάουτερν 20:00
Χόλσταϊν (ΙV)-Μάιντς 20:00
Στουτγκάρδη-Αμβούργο 21:30
Γκλάντμπαχ-Σάλκε 21:30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x