Stoiximan Super League

Προχωρημένο ενδιαφέρον για Καμενί

Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Καμενί. Στις πληροφορίες από την Ισπανία που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ζητήσει επίσημα από την Εσπανιόλ τον Καμερουνέζο γκολκίπερ έρχονται να προστεθούν κι αυτές από έγκυρες ελληνικές πηγές. Προς Γιάννενα ο Ζαραδούκας.

Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Καμενί. Στις πληροφορίες από την Ισπανία που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ζητήσει επίσημα από την Εσπανιόλ τον Καμερουνέζο γκολκίπερ έρχονται να προστεθούν κι αυτές από έγκυρες ελληνικές πηγές.

Επισήμως από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει επιβεβαίωση (αλλά ούτε και διάψευση) της πληροφορίας, αλλά αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να ξεκαθαρίσει η ΠΑΕ τη θέση της απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα.

Προς Γιάννενα ο Ζαραδούκας

Στον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να δοθεί δανεικός ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο διεθνής αριστερός μπακ είχε πρόταση και από τον Πανιώνιο, αλλά ο ίδιος προτιμά να μετακομίσει στο σύλλογο της Ηπείρου, που έχει και το επιπλέον ατού ότι καλύπτει ένα μέρος του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x