Stoiximan Super League

Για δες καιρό που διάλεξε…

Πάνω που ο Πανιώνιος απέκτησε, επιτέλους, προσωρινή διοίκηση και δικαίωμα υπογραφής, κινδυνεύει να χάσει τους αρχικούς, υποψήφιους στόχους του! Ο Ντάριο Φερνάντες δεν απάντησε χθες, επειδή, όπως τονίζει η SportDay, περιμένει μήπως έρθει πρόταση από ομάδα της Κίνας έναντι μεγάλου ποσού! Το θέμα, όμως, είναι ότι οι «κυανέρυθροι» ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται σήμερα το πρωί στην Ελλάδα, επειδή ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα.

Πάνω που ο Πανιώνιος απέκτησε, επιτέλους, προσωρινή διοίκηση και δικαίωμα υπογραφής, κινδυνεύει να χάσει τους αρχικούς, υποψήφιους στόχους του!

Ο Ντάριο Φερνάντες δεν απάντησε χθες, επειδή, όπως τονίζει η SportDay, περιμένει μήπως έρθει πρόταση από ομάδα της Κίνας έναντι μεγάλου ποσού! Το θέμα, όμως, είναι ότι οι «κυανέρυθροι» ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται σήμερα το πρωί στην Ελλάδα, επειδή ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, «χάλασε» ο δανεισμός του Γιάννη Ζαραδούκα, παρά την αρχική συμφωνία τού μπακ με τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να δίνει λεφτά στον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Χόρχε Πίνα, Θέμης Κουλουχέρης, Βασίλης Ρόβας δείχνουν να απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο. Πιθανόν και οριστικά.

Από εκεί και πέρα, στο σημερινό (16:00) φιλικό του Πανιωνίου με τον Ελπιδοφόρο στο Κορωπί θα αγωνιστούν τόσο ο Αράζ Αμπντουλάγεφ, όσο και οι Τσίπριαν Ζελάτζεα, Κρίστιαν Πόγκατσιτς, Αλίν Μπουκουρόιου. Ο τελευταίος είναι 21χρονος Ρουμάνος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός από την Ουντινέζε στην Αλεσάντρια. Με τον περιφερειακό επιθετικό από το Αζερμπαϊτζάν υπάρχει προφορική συμφωνία και θεωρητικά απομένει το τυπικό σκέλος.

Οσον αφορά τους Πόγκατσιτς, Μπουκουρόιου αποτελεί μυστήριο η συμμετοχή τους! Είτε σήμερα, είτε στο αυριανό φιλικό με το Κορωπί. Και αυτό διότι υποτίθεται πως είχαν απορριφθεί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x