Γερμανία

Προβάρει τα «πράσινα» ο Βιεϊρίνια

Έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα» της Βόλφσμπουργκ και να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Γερμανία και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ. «Θα μιλήσω όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός. Ποιος θα πάρει φανέλα βασικού μετά την διαφαινόμενη πώληση του Βιεϊρίνια στους «λύκους».

Έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα» της Βόλφσμπουργκ και να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Γερμανία και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ.

Ο 25χρονος παίκτης θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα υπογράψει για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια στους «λύκους». Μάλιστα, οι συνολικές απολαβές του για το συγκεκριμένο διάστημα θα φτάσουν τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι Γερμανοί φέρονται να ικανοποίησαν όλα τα θέλω που είχε θέσει η διοίκηση Ζαγοράκη, αφού στα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα μπουν περίπου 4,5 εκατ. ευρώ για το 65% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια. Επίσης, η Βόλφσμπουργκ θα αναλάβει να πληρώσει και την εφορία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την Πόρτο, δεν έλαβε κάποιο χρηματικό ποσό και διατηρεί το υπόλοιπο ποσοστό (35%), ευελπιστώντας σε κέρδος από τη μεταπώληση του παίκτη σε άλλη ομάδα

Εν τω μεταξύ, αργά χθες το βράδυ έκανε δηλώσεις και ο Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος τόνισε: «Θα μιλήσω όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ψάχνουμε παίκτες να μας βοηθήσουν επιθετικά».

Όσον αφορά τον… διάδοχο του Βιεϊρίνια, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει μοναδική ευκαιρία να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του! Ο 24χρονος παίκτης είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και είδε δείξει στον Λάζλο Μπόλονι πως μπορεί να περιμένει σπουδαία πράγματα από εκείνον.

Επίσης, είναι αρκετά πιθανό να προωθηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, όπως ο Δημήτρης Πόποβιτς που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x