Ευγενία Κουντούρη

Κάποιοι είχαν όρεξη

Για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Θρασύβουλο μέσα στο Καραϊσκάκη και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, ήταν αναμενόμενο πως δεν χρειαζόταν να πιάσει φουλ απόδοση. Ηταν δεδομένο πως εάν κάποιοι από τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε απέδιδαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, τότε θα έπαιρναν άνετα το αποτέλεσμα που ήθελαν κι έτσι έγινε.

Για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Θρασύβουλο μέσα στο Καραϊσκάκη και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, ήταν αναμενόμενο πως δεν χρειαζόταν να πιάσει φουλ απόδοση. Ηταν δεδομένο πως εάν κάποιοι από τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε απέδιδαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, τότε θα έπαιρναν άνετα το αποτέλεσμα που ήθελαν κι έτσι έγινε. Η συνολική εικόνα των πρωταθλητών δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για μία ακόμα φορά.

Ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασε, όμως κάποιοι από τους παίκτες έκαναν το «καθήκον» τους όπως ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος ήταν και πάλι μέσα στις φάσεις, δεν άφησε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και για μία ακόμη φορά απέδειξε πως τουλάχιστον αγωνίζεται πάντα με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση.

Είναι πρόβλημα για την ομάδα του που τραυματίστηκε, αφού είναι εξαιρετικά χρήσιμος. Ευχαριστημένος θα πρέπει να είναι ο Βαλβέρδε και από τον Αμπντουν, που ήταν αρκετά ορεξάτος και βοήθησε περισσότερο απ' ότι ο Μόνχε. Θετική ήταν και η παρουσία του Παπαζογλου, ενώ ο Χαβίτο για μία ακόμη φορά προσπάθησε να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε κι αν μη τι άλλο, έδωσε τον καλύτερο του ευατό.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι αδυναμίες. Δεν ήταν αισθητά βελτιωμένος απ' ότι στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Δόξα Δράμας και αυτό είναι ιδιαίτερα ανυσηχητικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x