Stoiximan Super League

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καταδικάζει το περιστατικό

Τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης (1-4), για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου, «καταδίκασε» η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω ανακοίνωσης. Η ομάδα κατέκρινε την επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας πως τέτοιες πράξεις είναι ενάντια στη φιλοσοφία και το ήθος της.

Τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης (1-4), για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου, «καταδίκασε» η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω ανακοίνωσης.

Η ομάδα κατέκρινε την επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας πως τέτοιες πράξεις είναι ενάντια στη φιλοσοφία και το ήθος της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Με αφορμή την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε δημοσιογράφος χθες, μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αστέρα Τρίπολης, έξω από τα αποδυτήρια της ομάδος μας η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά το περιστατικό που συνέβη, το οποίο δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την φιλοσοφία και το ήθος της αγαπημένης μας ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαμηνύει προς όλους, ότι τέτοιες συμπεριφορές την βρίσκουν κάθετα αντίθετη και απέναντι σε όσους τις προκαλούν, καθώς μόνον κακό κάνουν τέτοιες ενέργειες
»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x