Stoiximan Super League

Ο Μιραλάς είναι ωραίος!

Τι θα κάνει ο Ντιόγκο στην επιστροφή του περίμεναν να δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά τελικά ο Κέβιν Μιραλάς ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Με δύο γκολ (44', 67') του Βέλγου επιθετικού που έφτασε τα 11 στην Σούπερ Λίγκα οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 των μαχητικών Βοιωτών στο Καραϊσκάκη.

Τι θα κάνει ο Ντιόγκο στην επιστροφή του περίμεναν να δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά τελικά ο Κέβιν Μιραλάς ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Με δύο γκολ (44', 67') του Βέλγου επιθετικού που έφτασε τα 11 στην Σούπερ Λίγκα οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 των μαχητικών Βοιωτών στο Καραϊσκάκη.

Το σκορ άνοιξε με το αυτογκόλ του Κόρμπου (41’), με τον Ναπολεόνι να μειώνει για τους φιλοξενούμενους στο 65’.

Αποδοκιμασίες για τον Γέστε κατά την είσοδό του στο ματς.

Στα 715 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να έχει δεχτεί γκολ σταμάτησε το σερί του Μέγιερι!

Μικροένταση στο φινάλε, που, ωστόσο εκτονώθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Πώς ξεκίνησε:

Τι κι αν έλειπε κάμποσο καιρό; Τι κι αν είχε λίγες προπονήσεις; Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δίστασε -απόντος και του Τζεμπούρ- να ξεκινήσει με το… καλησπέρα βασικό τον Ντιόγκο. Από την αρχή μετά από καιρό και ο Ιμπαγάσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα τον Μέγιερι, δεξιά στην άμυνα τον Μοδέστο (αντί του τραυματία Τοροσίδη), αριστερά τον Χολέμπας, δίδυμο στα στόπερ τους Μέλμπεργκ-Μαρκάνο (ο Παπαδόπουλος είχε συμπληρώσει κάρτες), τριάδα στα χαφ τους Μανιάτη, Μακούν και Ιμπαγάσα (πιο μπροστά κινούταν ο «Κάνιο»), στα άκρα τους Μιραλάς και Φουστέρ και στην κορυφή τον Ντιόγκο.



Η επανεμφάνιση του Ντιόγκο στο αρχικό σχήμα μετά από 17 μήνες ήταν το σημείο αναφοράς του σημερινού παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Από την περιέργεια σε τι κατάσταση βρίσκεται, μέχρι το πώς θα τον υποδεχθεί η εξέδρα. Κυρίως βέβαια να φανεί αν έχει όρεξη για μπάλα ή όπως τον τελευταίο καιρό στο λιμάνι ότι το μυαλό του μόνο σε αυτήν δεν βρίσκεται.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Κυριακίδη να απομακρύνει εντυπωσιακά την δυνατή κεφαλιά του Μέλμπεργκ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ναπολεόνι βγήκε φάτσα με το τέρμα, αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Μέγιερι, που είχε εξαιρετική αντίδραση και αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι Βοιωτοί διαχειρίστηκαν καλύτερα το ματς, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία τους, ενώ σε συνδυασμό με τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους έμοιαζαν ικανοί για να κάνουν τη «ζημιά».

Ωστόσο, πριν φύγει το ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο άνοιξαν το σκορ, αλλά έφυγαν με αέρα δύο τερμάτων για τα αποδυτήρια. Αρχικά εκμεταλλευόμενοι την ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα η οποία «μεταφράστηκε» στο αυτογκόλ του Κόρμπου και εν συνεχεία με τον Μιραλάς να αξιοποιεί την ωραία κάθετη του Ιμπαγάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου συνέχισαν να ενισχύουν την ιστορία με τα παλικάρια από τη Λιβαδειά. Ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι και το πέτυχαν, με τον Ναπολέονι να μην δυσκολεύεται τούτη τη φορά να πλασάρει τον Μέγιερι. Όμως δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί τους και ο Μιραλάς με κεφαλιά έβαλε σε μια τάξη τα πράγματα.

Το φιλμ του αγώνα από το sport-fm.gr





Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μακούν (65’ Ορμπάιθ), Ιμπαγάσα (84’ Γέστε), Φουστέρ, Ντιόγκο (70’ Αμπντούν), Μιραλάς.

Στον πάγκο: Κοστάντσο, Παπάζογλου, Μόνχε, Φετφατζίδης.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας, Ιωάννου, Αλεξίου, Κουτσόπουλος, Βιάνα, Κόρμπος, Σουμπίνιο (64’ Βασιλείου), Ζαουΐ, Κοιλιάρας (58’ Φαβάλι), Ναπολεόνι (77’ Πόποβιτς).

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Σταματόγλου (Καβάλας)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x