Ιταλία

Υπόκλιση σε Ντελ Πιέρο και «Μεγάλη Κυρία»

Αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη επιστροφή είναι η φετινή Γιουβέντους και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει το νταμπλ στην Ιταλία. Η πρωτοπόρος της Serie A προχώρησε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου επικρατώντας 3-0 της Ρόμα σε ένα ματς όπου έλαμψε η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα που ακούει στο όνομα Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη επιστροφή είναι η φετινή Γιουβέντους και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει το νταμπλ στην Ιταλία.

Η πρωτοπόρος της Serie A προχώρησε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου επικρατώντας 3-0 της Ρόμα σε ένα ματς όπου έλαμψε η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα που ακούει στο όνομα Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Με δικό του -φανταστικό- γκολ στο 30’ ο «Πιντουρίκιο» σφράγισε τη νίκη-πρόκριση της Γιουβέντους, που είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τζιακερίνι από το 6ο μόλις λεπτό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ με αυτογκόλ ο Κιάερ.

Αν και με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της, αντίθετα με τη Ρόμα που κατέβασε τους βασικούς, η ομάδα του Κόντε εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας και έφτασε στη νίκη.

Η Ρόμα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε στο 68’ ο Λαμέλα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κιελίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x