Stoiximan Super League

Δεν ανησυχούν για Μιραλάς

Το σφίξιμο που ένιωσε ο Κέβιν Μιραλάς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο στο 66ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ (2-0) προς στιγμήν άγχωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών τόνισε ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Το σφίξιμο που ένιωσε ο Κέβιν Μιραλάς με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο στο 66ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ (2-0) προς στιγμήν άγχωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών τόνισε ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Ο Βέλγος επιθετικός σε μία φάση που διεκδίκησε την μπάλα από τον Δέλλα, ένιωσε ένα σφίξιμο ψηλά στο πόδι και ζήτησε αλλαγή. Ο Βαλβέρδε τον αντικατέστησε καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει εν όψει του αγώνα με την Ρούμπιν την Τρίτη.

Οι πρώτες πληροφορίες από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας -κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη, που επίσης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον μυ. Ακριβή συμπεράσματα, πάντως, για την κατάσταση αμφότερων θα βγουν μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν το Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x