Stoiximan Super League

Το θέμα είναι… τα λεφτά για την ΑΕΚ!

Την πραγματικά αναγκαία προϋπόθεση για ν’ απαλλαγεί η ΑΕΚ απ’ το «βραχνά» της UEFA υπενθύμισε ο Μάριος Λευκαρίτης. Ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εξήγησε πως δεν έχει σημασία αν θα εκπροσωπήσει την «Ένωση» ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (ή οποιοσδήποτε άλλος) αλλά το αν θα μπορεί να δείξει το… χρήμα που απαιτείται ώστε να διακανονιστούν οι τεράστιες οφειλές του συλλόγου.

Την πραγματικά αναγκαία προϋπόθεση για ν’ απαλλαγεί η ΑΕΚ απ’ το «βραχνά» της UEFA υπενθύμισε ο Μάριος Λευκαρίτης.

Ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εξήγησε πως δεν έχει σημασία αν θα εκπροσωπήσει την «Ένωση» ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (ή οποιοσδήποτε άλλος) αλλά το αν θα μπορεί να δείξει το… χρήμα που απαιτείται ώστε να διακανονιστούν οι τεράστιες οφειλές του συλλόγου.

Μιλώντας στο «aekvoice.gr», ο Κύπριος αξιωματούχος της UEFA τόνισε αρχικά ότι δεν γνωρίζει επακριβώς τι γίνεται με την ΑΕΚ, αφού «η περίπτωσή της χρειάζεται αρκετή εξειδίκευση, η οποία έχει να κάνει με την Πειθαρχική Επιτροπή που ασχολείται με την υπόθεση της ελληνικής ομάδας».

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι κύριο μέλημα της ΑΕΚ δεν πρέπει να είναι το ποιος θα την εκπροσωπήσει (λόγω και της σχετικής φημολογίας περί Νικολαΐδη και Μπάγεβιτς), αλλά η δυνατότητα που θα έχει να παρουσιάσει οικονομικές εγγυήσεις:

«Διάβαζα χθες στο αεροπλάνο (σ.σ. επέστρεφε από τη Γενεύη) τις ελληνικές εφημερίδες οι οποίες έγραφαν ότι θα παίξει ρόλο αν εμφανιστεί ο Νικολαΐδης ή ο Μπάγεβιτς. Κατά την άποψή μου -και σύμφωνα με την εμπειρία μου- σας λέω ότι δεν πρόκειται να παίξει κανέναν απολύτως ρόλο το φυσικό πρόσωπο που θα δώσει το “παρών”. Τα χρήματα και τα χρέη είναι πάρα πολλά και η εκπροσώπηση της ΑΕΚ είναι απλά λεπτομέρεια. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιος θα την εκπροσωπήσει».

Ερωτώμενος, δε, για το αν θα μπορούσε ο ίδιος να ασχοληθεί με την υπόθεση της ΑΕΚ, όπως το έκανε και μ’ εκείνη του ΠΑΟΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με την περίπτωση του ΠΑΟΚ, αν και δεν είναι στις αρμοδιότητές μου, αναγκάστηκα να ασχοληθώ γιατί δέχτηκα… βομβαρδισμό τηλεφωνημάτων από εκπροσώπους της ελληνικής ομάδας και συναδέλφους σας που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Τώρα θα είμαι την Πέμπτη στη Ζυρίχη, αλλά όπως σας είπα δεν έχω καμία ενημέρωση για την υπόθεση της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x