Stoiximan Super League

«Τρέχουν» στον ΟΦΗ

Με την αδειοδότηση και την τακτοποίηση των προσφυγών ασχολούνται στον ΟΦΗ. Η κρητική ΠΑΕ ξεκίνησε την προσπάθεια της αδειοδότησης, καταθέτοντας την αίτηση στην ΕΠΟ και πλήρωσε το παράβολο των 4.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη διαδικασία αναμένεται να κορυφωθεί στις 31 Μαρτίου ή το αργότερο στις 4 Απριλίου, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των φακέλων

Με την αδειοδότηση και την τακτοποίηση των προσφυγών ασχολούνται στον ΟΦΗ. Η κρητική ΠΑΕ ξεκίνησε την προσπάθεια της αδειοδότησης, καταθέτοντας την αίτηση στην ΕΠΟ και πλήρωσε το παράβολο των 4.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αναμένεται να κορυφωθεί στις 31 Μαρτίου ή το αργότερο στις 4 Απριλίου, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των φακέλων

Όσον αφορά το θέμα των προσφυγών, οι Κρητικοί υποστηρίζουν ότι είναι σε καλό δρόμο οι υποθέσεις των Τάντιτς και Μπαρκαουάν. Η SportDay γράφει ότι με τον δεύτερο υπάρχει μια καλή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα..

Την ίδια ώρα, ο Μάουρερ δέχεται έναν διακανονισμό, αλλά θέλει κάποια χρήματα μπροστά από τις 80.000 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί. Σε καλό δρόμο είναι και οι υποθέσεις των Κατσικογιάννη, Σταυρακάκη, Κασμερίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x