Ευρώπη

Ξεδίψασε με Μίλκο

Με κορυφαίο τον Μίλκο Μπιέλιτσα, η Κάχα Λαμποράλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας που διεξάγεται στο «Παλάου Σαν Τζόρντι» της Βαρκελώνης νικώντας με 72-65 τη Λαγκούν Άρο του Μανώλη Παπαμακάριου. Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ είχε 22 πόντους και μαζί με τον Μίρζα Τελέτοβιτς και τον Πάμπλο Πριγκιόνι που είχαν 17 πόντους και 8 ριμπάουντ και 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ αντίστοιχα ξεχώρισαν από τους νικητές.

Με κορυφαίο τον Μίλκο Μπιέλιτσα, η Κάχα Λαμποράλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας που διεξάγεται στο «Παλάου Σαν Τζόρντι» της Βαρκελώνης νικώντας με 72-65 τη Λαγκούν Άρο του Μανώλη Παπαμακάριου.

Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ είχε 22 πόντους και μαζί με τον Μίρζα Τελέτοβιτς και τον Πάμπλο Πριγκιόνι που είχαν 17 πόντους και 8 ριμπάουντ και 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ αντίστοιχα ξεχώρισαν από τους νικητές. Ο Τζίμι Μπάρον με 22 πόντους ξεχώρισε από τους ηττημένους, ενώ ο Μανώλης Παπαμακάριος σε 19:14 είχε 0/2 δίποντα, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο αντίπαλός της στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου θα προκύψει από το νικητή του Μπαρτσελόνα-Αλικάντε. Την Παρασκευή διεξάγονται οι άλλοι δύο προημιτελικοί, Ουνικάχα Μάλαγα-Καχασόλ και Ρεάλ Μαδρίτης-Φουενλαμπράδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x