Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Πετρόπουλος

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος από τη σημερινή προπόνηση για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Αντώνης Πετρόπουλος γυμνάστηκε κανονικά και είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι της Κυριακής, οι οποίες ομολογουμένως δεν είναι και πολλές λόγω των αρκετών τραυματισμών.

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος από τη σημερινή προπόνηση για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Αντώνη Πετρόπουλο να γυμνάζεται κανονικά σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση.

Ο νεαρός επιθετικός, λοιπόν, θα είναι στη διάθεση του τεχνικού του για το παιχνίδι με την Ένωση, προσφέροντας άλλη μια επιλογή για την επιθετική γραμμή.

Αντίθετα, ούτε σήμερα γυμνάστηκε ο Ρούντολφ αλλά και οι Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x