Europa League

«Πιο ώριμος από ποτέ ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται Ευρωπαίος και πιο ώριμος από ποτέ τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Ηλίας Πουρσανίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Έχει έναν καλό προπονητή, ο οποίος έχει βρει μία πολύ καλή χημεία για την ομάδα», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος των Πειραιωτών. «Δεν έχω ξυπνήσει άνετος. Το φοβάμαι περισσότερο το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη», πρόσθεσε.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται Ευρωπαίος και πιο ώριμος από ποτέ τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Ηλίας Πουρσανίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Έχει έναν καλό προπονητή, ο οποίος έχει βρει μία πολύ καλή χημεία για την ομάδα», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος των Πειραιωτών. «Δεν έχω ξυπνήσει άνετος. Το φοβάμαι περισσότερο το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Πουρσανίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την εικόνα του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο

«Είδα ένα πάρα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Είχα ακούσει πάρα πολλά καλά λόγια για τη Μέταλιστ, παρότι δεν είχε τύχει να τη δω σε κάποιον αγώνα τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για μία γρήγορη ομάδα και ο Ολυμπιακός συγχρονίστηκε στον ρυθμό της. Αυτό, μάλιστα, την αποσυντόνισε. Η Μέταλιστ παίζει ανορθόδοξα και μπορεί εύκολα να την πατήσει κάποια ομάδα από τον τρόπο που παίζει. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει».

Για την απόδοση των Πειραιωτών κόντρα στους Ουκρανούς

«Ήταν μία πολύ καλή ομάδα, σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Οι συνθήκες ήταν αντίξοες για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν συνηθίσει σε διαφορετικές συνθήκες εδώ στην Ελλάδα. Ο Βαλβέρδε φάνηκε ότι έχε διαβάσει αρκετά καλά τη Μέταλιστ, όμως χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί η ομάδα του στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για τη φετινή πορεία των πρωταθλητών Ελλάδας

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος καταλαβαίνει την ορισμό “πιο ευρωπαίος”. Δεν θεωρώ ότι την εποχή που ήμουν εγώ στην ομάδα εκείνη έκανε αντίστοιχα παιχνίδια. Ποτέ δεν είχε τέτοια παρουσία στην Ευρώπη. Για αυτό δεν είχαμε καλά αποτελέσματα μακριά από την έδρα μας. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο ώριμος από ποτέ. Έχει έναν καλό προπονητή, ο οποίος έχει βρει μία πολύ καλή χημεία για την ομάδα. Δείχνει ότι και γκολ να δεχθεί, θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα».

Για την καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων»

«Εδώ ο Μουρίνιο φτάνει σε τελικούς και έχει πάρει το Champions League, έχοντας βασιστεί στην άμυνα των ομάδων του. Δεν ανακάλυψε την Αμερική ο Βαλβέρδε και η τακτική του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή».

Για τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη

«Δεν έχω ξυπνήσει άνετος. Το φοβάμαι περισσότερο το παιχνίδι στο Φάληρο. Δεν πιστεύω ότι μία άναρχη ομάδα, παρότι έχει καλή επίθεση, μπορεί να κάνει μεγάλη πορεία. Δεν έχει καλή άμυνα. Για εμένα είναι ιδιαίτερα σημαντική η απουσία του Μέλμπεργκ, επειδή είναι πολύ καλός και έχει καλή συνεργασία με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει και ο κόσμος να έχει υπομονή σε αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει πάρα πολύ για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ρούμπιν έδειχνε ότι δεν έχει επιθετικές δυνατότητες, όμως με τη Μέταλιστ τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Για τη συνεργασία Ορμπάιθ-Μανιάτη

«Έχουν δέσει απόλυτα. Το θράσος που έχει ο Μανιάτης και τον καθιέρωσε σε μία θέση που δεν έπαιζε και η ωριμότητα-εμπειρία του Ορμπάιθ έχουν δέσει πάρα πολύ και αυτό είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Και ο Μακούν πιστεύω ότι δίνει κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ομάδας».

Για το φετινό πρωτάθλημα και το ντέρμπι που ακολουθεί σε δύο εβδομάδα

«Από το “δώρο” που έκανε ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλές πιθανότητες ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι πιο γεμάτη ομάδα, αφού ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει τον τραυματισμό του Λέτο και έχει αλλάξει αρκετά η εικόνα του. Αυτό είναι άσχημα να συμβαίνει σε μία ομάδα και ευτυχώς δεν συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω ότι ντέρμπι θα καθορίσει το πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν ομάδες που κόβουν βαθμούς από τις μεγάλες. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα καλό ματς, αφού και οι δύο θα παλέψουν για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x