Stoiximan Super League

Περιμένει επιστροφές ο Μπόλονι

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι εν όψει των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Αραούχο Έτο. Ο 59χρονος προπονητής γνωρίζει ότι χρειάζεται να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπως και στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι εν όψει των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Αραούχο Έτο. Ο 59χρονος προπονητής γνωρίζει ότι χρειάζεται να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπως και στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» για το κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα του Παναιτωλικού ξεκινάει από αύριο και σταδιακά θα επιστρέψουν οι τραυματίες στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Σνάουτσνερ αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις από την Τρίτη, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς και ο Ίβιτς.

Από την πλευρά του, ο Έτο ενδέχεται να μπει στο πρόγραμμα κοντά στα τέλη της εβδομάδας. Επίσης, στη διάθεση του Μπόλονι επιστρέφει και ο Μαλεζάς, ο οποίος εξέτισε το Σάββατο την ποινή του.

Αύριο, Τρίτη 13/03, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διεργασίες για την πρόσληψη οικονομικού και εμπορικού διευθυντή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x